bnevolny Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Čo presne znamená hláška \"System depolution faulty\" ? 307SW, 1,6HDi, 80kW, 2005 po facelifte bez FAP Citovat
bnevolny Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Tak, po niekoľkých naštartovaniach a krátkych trasách hláška zmizla, auto ide OK. Citovat
Buben Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 vypisuje mi to iste a v dohladnej dobe sa chystam na diagnostiku. ake su vase skusenosti s tymto? kde byva najcastejsie problem? ake su najcastejsie \"opravy\"? Citovat
radek76 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Ahoj, nedávno tohle řešili kluci na nějaké 5008. Myslím, že to nakonec bylo nekvalitním palivem. Zkus se mrknout: Citovat
TomHalik Odesláno 8. prosinec 2025 Odesláno 8. prosinec 2025 V 1. 2. 2011 at 9:28, bnevolny napsal: Tak, po niekoľkých naštartovaniach a krátkych trasách hláška zmizla, auto ide OK. Ahoj, vím, že to už je dlouho co jsi to řešil, ale nepamatuješ si ještě čím to bylo ta hláška? Mě začalo vyskakovat to samé, na 307 SW se stejnou motorizací. Taky mám Euro 3 1,6HDi 80kW bez FAP... Zatím nemám možnost zajet na origo diagnostiku, ale ELM 327 mi nic neukáže... Najde jen starší chyby spojené s vypadnutím hadice od turba a se žhavením. Auto mi i po vyskočení hlášky jede absolutně normálně, normálně startuje, má tah atd. Snad jediné čeho jsem si všimnul je to, že se neohřeje ani při dlouhé jízdě (do práce to mám přes 250km) nad cca 80 stupňů - ukazatel je na první čárce nad 70kou - a to ať jedu kilem, nebo 160 konstantně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.