Happy.vasek Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Cau, pritelkyne ma peugeot 306 rv.99 1.4 benzin a nedavno se ji rozsvitila na palubce jednotka motoru a auto zacalo cukat,skubat a ztracet vykon..... dovezl jsem to na diagnostiku a tam mi bylo za 300,- receno ze je spatny vstikovaci ventil 3tiho valce.Ventil jsem vymenil a tyden byl klid ale vcera se to rozsvitilo zase a ty same problemy.Dneska znovu diagnostika a ten samy problem. v cem muze byt jeste problem??Vcera jsem jeden koupil novy a poprve ho dal na misto 2 od rozvodu a porad to jebe tak ten vytazeny z druhe pozioce jsem dal na misto 3tiho od rozvodu a porad ten samy problem tag uz si nevim rady. Citovat
Happy.vasek Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Nikdo nevi kde muze byt zrada?? Citovat
silvar Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 no tak poradte kamaradovi ze zdechova :)cau tady Dan Citovat
Happy.vasek Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 Ale nazdarek..... co ty tady:-d jakto ze nejsi v mape clenu?? no srandicky to by ti slo ale nejakou dobrou radu to z tebe nedostanu co....... [upravil dne 3/2/11 22:58 Happy.vasek] Citovat
Krehnis Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Pokud diagnostika ukazuje ventil,nemusí to nutně být ventil.Zkusil bych kouknout na svíčky a poté vyměnit zapalovací lištu - celkem častá závada.Pokud chceš možná i jednu mám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.