HakTac Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Jde naklonovat klíč pomocí Peugeot Planet 2000? Koukal jsem, že na ebay majjí hezký nový design klíčů, díky za info. :-) Citovat
Přema Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Jen dohrát další , no spíš všechny znova načíst co chceš aby fungovali......nejde jenom dodat další už k nahraným..............clon ne...... Citovat
HakTac Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 ééé tak to musím koupit klonovačku, díky za radu :-) Citovat
Přema Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 A není jednodušší nahrát všechny znova????? Citovat
HakTac Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 Takže jde koupit klíč za nějakých 500kč se 3 tlačítkama pro Peugeot na Ebay, nechat okopírovat klíč a pak ho jen načíst jako další? :-) bez nutnosti klonování? http://cgi.ebay.ie/PEUGEOT-607-407-3-Buttons-Remote-Flip-Key-Fob-Leather-/190471363336?pt=UK_Car_Parts_Vehicles_Automobila_ET&hash=item2c58fa5b08 [upravil dne 27.1.2011 02:42 HakTac] Citovat
HakTac Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Ještě se zeptám na drobnost: Peugeot 607 má transpodér čip ID45? :super už vím má [upravil dne 2.2.2011 08:05 HakTac] Citovat
Schreek Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 HakTac: Na tom odkaze je jen ten kožený obal na ten klíč, bacha na to Citovat
Přema Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Už sem to psal hned druhý příspěvek.........nejde okopírovat čip....každý čip v klíči má jiný kod(tady se bavím o origo možnosti) .......a musí se přes dia nahrát všechny znova které chceš aby fungovali...... Nevím proč to tu píši když se na to znova ptáš......asi si chceš namluvit že to jde....ale nejde... Jediná možnost (bavím se o neorigo možnosti) by byla ale ne přes peugeot planet , že by nějakou čtečkou vyčetl už funkční klíč a na nový klíč ten kod nahrál.....ale jestli to povolí ten druhý klíč (čip) no to netuším..... Ale nechápu pointu.......\"proč to dělat jednoduše , když to jde složitě\" ŽE?????????? [upravil dne 2-2-11 08:34 Přema] Citovat
Budhas Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 zadnej klic tam neni,to je jen klicenka... Citovat
HakTac Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Já vím :-) ale když se posunete dolu, je tam i klíč :-) chápu, že je to jen klíčena - jen jsem to sem hodil, jaké jsou krásné věci k mání, leč v Peugeotu jsem na tohle nenarazil. Citovat
HakTac Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Ale já nechci kopírovat klíč, ale co se prodávaj klíče na ebay, nebo v číně atd. tak nemají čip, musí se dokoupit - bez toho vlak nejede. Jinak jsem koukal jsem na klonovací zařízení, vychází kolem 3500 Kč tak o tom přemýšlím. Leč, mam doma dlaší auta, kde by se hodil další klíč, protože jsou klíče už docela ochozený a MasterKey nemám... a zrovna netuším jestli jsou Nissan a Fiat v načítání dalších klíčů jako Peugeot úspěšný. Chápu, že když strčím nový klíč do fiata, tak vyšlapu plynovým pedálem dle karty kod pro nový klíč... jenže kde je karta, to netuším :-) Každopadně neboj, dávám na tvé rady. Už sem to psal hned druhý příspěvek.........nejde okopírovat čip....každý čip v klíči má jiný kod(tady se bavím o origo možnosti) .......a musí se přes dia nahrát všechny znova které chceš aby fungovali...... Nevím proč to tu píši když se na to znova ptáš......asi si chceš namluvit že to jde....ale nejde... Jediná možnost (bavím se o neorigo možnosti) by byla ale ne přes peugeot planet , že by nějakou čtečkou vyčetl už funkční klíč a na nový klíč ten kod nahrál.....ale jestli to povolí ten druhý klíč (čip) no to netuším..... Ale nechápu pointu.......\"proč to dělat jednoduše , když to jde složitě\" ŽE?????????? [upravil dne 2-2-11 08:34 Přema] [upravil dne 2.2.2011 08:49 HakTac] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.