Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už sem to psal hned druhý příspěvek.........nejde okopírovat čip....každý čip v klíči má jiný kod(tady se bavím o origo možnosti) .......a musí se přes dia nahrát všechny znova které chceš aby fungovali......

Nevím proč to tu píši když se na to znova ptáš......asi si chceš namluvit že to jde....ale nejde...

Jediná možnost (bavím se o neorigo možnosti) by byla ale ne přes peugeot planet , že by nějakou čtečkou vyčetl už funkční klíč a na nový klíč ten kod nahrál.....ale jestli to povolí ten druhý klíč (čip) no to netuším.....

Ale nechápu pointu.......\"proč to dělat jednoduše , když to jde složitě\" ŽE??????????

[upravil dne 2-2-11 08:34 Přema]

Odesláno

Já vím :-) ale když se posunete dolu, je tam i klíč :-) chápu, že je to jen klíčena - jen jsem to sem hodil, jaké jsou krásné věci k mání, leč v Peugeotu jsem na tohle nenarazil.

Odesláno

Ale já nechci kopírovat klíč, ale co se prodávaj klíče na ebay, nebo v číně atd. tak nemají čip, musí se dokoupit - bez toho vlak nejede.

Jinak jsem koukal jsem na klonovací zařízení, vychází kolem 3500 Kč tak o tom přemýšlím. Leč, mam doma dlaší auta, kde by se hodil další klíč, protože jsou klíče už docela ochozený a MasterKey nemám... a zrovna netuším jestli jsou Nissan a Fiat v načítání dalších klíčů jako Peugeot úspěšný. Chápu, že když strčím nový klíč do fiata, tak vyšlapu plynovým pedálem dle karty kod pro nový klíč... jenže kde je karta, to netuším :-)

Každopadně neboj, dávám na tvé rady.

Už sem to psal hned druhý příspěvek.........nejde okopírovat čip....každý čip v klíči má jiný kod(tady se bavím o origo možnosti) .......a musí se přes dia nahrát všechny znova které chceš aby fungovali......

Nevím proč to tu píši když se na to znova ptáš......asi si chceš namluvit že to jde....ale nejde...

Jediná možnost (bavím se o neorigo možnosti) by byla ale ne přes peugeot planet , že by nějakou čtečkou vyčetl už funkční klíč a na nový klíč ten kod nahrál.....ale jestli to povolí ten druhý klíč (čip) no to netuším.....

Ale nechápu pointu.......\"proč to dělat jednoduše , když to jde složitě\" ŽE??????????

[upravil dne 2-2-11 08:34 Přema]

[upravil dne 2.2.2011 08:49 HakTac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...