Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtel bych na svý auto dodělat mlhovky .

chtel bych se jen zeptat kde je mam napojit tak aby mi fungovaly na pacce pod volantem?

Odesláno

opitam sa aj ja volakedy som chcel aj ja hmlovky no v Peugeote mi povedali ze v riadiacej jednotke nemam nejaky slot na hmlovky????? takze mi to nepojde zevraj budem potrebovat novu riadiacu jednotku, este mi povedalize do starsich modelov sa davali univerzalne a ze do novych uz nie vie mi niekdo povedat ci je to pravda?????

Odesláno

Nemáš zač, ale stejně by bylo dobré pro jistotu to napíchnout na diagnostiku, aby se zjistilo, zda jdou přední mlhovky nakonfigurovat. Koukal jsem do service boxu a je tam pro restyl 307 docela dost variant BSI.

• O 3 roky později...
Odesláno

Taky bych rád věděl, zda by šli mlhovky dodělat na můj P307SW, VIN VF33HNFUC84591746. V diag lze aktivovat přední světla do mlhy, ale nevím zda přesně kam to napojit a zda je to v tomto autě vůbec možné bez dodatečné výměny nebo úpravy rozvodné jednotky motoru (desky s pojistkami). Má s tímto někdo zkušenosti?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...