Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zaraim richlost a velmi to vrzga pezot 206 r.v. 2002 najazdene 107000 km.piska to ako kebi tam bolo zodrate lozisko alebo suche.ale ked som to pozeral oleja je dost.co sa tam pokaslalo

[upravil dne 25/1/11 16:14 ondrej m]

Odesláno

kedy to vrzga? na spojkovom pedali je citit trhanie alebo nieco podobne? mne odislo lozisko uplne sa rozsipalo a znicilo to aj pritlacny tanier? aky tam mas motor?

Odesláno

vubec nikde to na webu na ten motor nenabizeji, kdyz hledam spojku je to vzdy jen sada 3 ks bez setrvaku, i na auto kelly. asi to hodim do servisu at vytahnou motor a převodovku, a kouknou na to.. chtěl jsem to jen vědět at vim kolik si mam připravit prachu na tu celou sadu spojky.

Odesláno

bobika88

ten setrvák máš jednohmotu, takže se na něm nemá co pokazit (teoreticky), tento setrvák se normálně nemění a dává se jen sada spojky (přítlačák,lamela,ložisko)

jinak při výměně spojky stačí demontovat jen převodovku--motor zůstává ve voze--cenu výměny spojky včetně práce u tvého vozu odhaduju na cca 8 tisíc kč ;)

Odesláno

tak tomu nerozumím:), klouže ti spojka a ty váháš s výměnou?, nebo váháš, zda dát i nový setrvák?, to se snad řeší až po demontáži spojky...,v 99% se pevný setrvák nemění :bojim

Odesláno

to je pak nějaký měnič dílů a né mechanik--dá se to kvalifikovaně říct až po demontáži spojky...,ale znovu píšu: normálně se nemění

Odesláno

ono je mi i dost divné že to na netu nikde nemužu sehnat setrvak na to moje auto, všude jsou jen 3ks sady bez setrvaku, něco na tom bude, že se to nemění !

[upravil dne 1/2/11 15:34 bobika88]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...