Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

ještě ne,ale už se to blíží.Konečně sem si udělal pořádně čas a celé to opět za pomocí Kubika rozebral.Teď odvezu hlavu na srovnání a otlakování a vše poskládat :roker

post-5528-14109630593766_thumb.jpg

Odesláno

stále čekám na srovnanou hlavu,tak dokoupeny poslední díly co jsou potřeba- řemen na pumpu a řemen na altík.Mezitím ještě odvzdušním brzdy, než bude hlava hotová... :roker

post-5528-14109630788923_thumb.jpg

Odesláno

dnes vyměněna brzdová kapalina, odvzdušněno, natřeno hammeritem co jsem našel za povrchovku, přetěsněna vana, nový chladič na místě :)

post-5528-1410963079789_thumb.jpg

Odesláno

Ty jo, normálně se mnou cloumá bledá závist... Já mám vždycky spoustu plánů, jak se autu pověnuju, ale nějak mi to nevychází... Pořád jen jezdím a není čas... A ke všemu to ani pořádně neumím... Fakt super, že tomu autu dáváš tolik času ( o penězích nemluvě )... Já vím, co všechno bych potřeboval vyměnit, upravit, opravit, ale...

Ale když jsi evidentně odborní, potřebuju radu : Přemýšlím o výměně předních sedaček, nevíš, kde je sehnat? A taky tapecy do předních dveří... :)

P605, 2,0i, 1998

Odesláno

ahoj.děkuju.K sedačkám: mrkni na bazoš nebo Sbazar a jsou tam 605ky na díly.Je tam jedna i v kůži s el.pojezdem a tapecy maj taky :papa

Odesláno

tak hlavu sem si dnes vyzvedl hotovou.ubrali ji o 0,2mm. Ted už je na svém místě, dotažená hlava s new těsněním, rozvody nastaveny a už skládám :roker

post-5528-14109630884173_thumb.jpg

Odesláno

číslo 605 žije! Doskládáno, náplně dolity a motor běží :roker Jen nám někde malinko kape olej a střílí do sání a výfuku.Buď je starý benzin, nebo předstih.Zítra zkusim pootočit domečkem pod rozdělovačem.Výfuk se docela prohřívá což přisuzuji ,,vypalování oleje a vody co tam zbylo\".

post-5528-1410963093478_thumb.jpg

Odesláno

tak musim vyřešit takovou ,,drobnost\" : po cca 20ti minutach se kat rozpálí do ruda a svičky jsou černé (a to sem je předtím očistil). Podle mě je asi bohata směs.Otázka je,zda by pomohla jen nová lambda?! :myslim jo a občas střelí do sání nebo výfuku

post-5528-14109630999098_thumb.jpg

Odesláno

tak tlaky ma : 1. 12,5 2. 12 3. 12

4. 12,5 5. 12 6. 12

rozvody to nebudou.Bezi krasne a na rysky sedele.Zed uz to nezkontroluju pac bych to musel cele opet rozebrat.

kontroloval sem regulatory paliva a zpet do nadrze palivo jde

po chvilce se mi rozsvitila zase kontrolka ŘJ,z výfuku je cítit dost benzin

svíčky co byly předtím v zadní hlavě černější než v té přední už nejsou a jsou stejně zbarvené

při přidání plynu začla trochu opět střílet z výfuku.Ale je to každým dnem míň se mi zdá.Taky by to chtělo dotankovat nový benzín.Mám tam cca 10l z toho 5l sem natankoval nový a 5l je rok starý benzín

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...