Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Sakra toto auto si proste raz kupim, to je tak krasny voz zvonku, interier je samozrejme niekde inde, ale da sa zvyknut na vsetko :)

že se ti interiér nelíbí? :myslim

Odesláno

Asi nemá rád gaučovky :D

Ale musím povedať že takáto 605-ka sa len tak nevidí . Teda ešte som v takom dobrom stave ani nevidel :papa Len sa drž orginálu na takúto limuzínu sa velké úpravy nehodia . Ale v tom gutmanne vedeli čo robia :o

Odesláno

Materialy v interiery sa este daju zniest, len proste v dnesnej dobe sa tazko zvyka na tie tvary, ale samozrejme je ze to nijako tomuto autu neubera na originalite :mrk

Odesláno

me ty tvary prave prijdou na tu dobu nadcasove ;) interier je utulny,ale zaroven mista habaděj!

jinak až na pár drobnosti se budu drzet originalu! uz bych chtel ty pavuciny :roll

Odesláno

potom pánové řešim dilema: už mám totál sjeté pneu.Značku si vyberu,ale řeším jaký rozměr dát.Momentálně mám 225/55 r16.Chtěl sem dát 235/?-(nizkoprofilovy).ale vadí mi,že na našich kvalitních silnicích mě tahá celkem dost volant,když chytnu koleje... :roll Ale zase dát tam jen 205/50-třeba se mi nechce.To budou pak hrozný ,,užovky\" ty kola...

tak a teď babo raď! :D

[upravil dne 7/7/11 15:29 SV 24]

Odesláno

a ještě jedna otázečka - jakou byste mi poradily pastu nebo leštěnku na zvětralý lak? mám pořád trochu vyšisované blatniky.už sem je tak x leštil a zlepšilo se to,ale pořád to není ono :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...