MHS Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 začína se mi zasekavat ted v zimě zámek. dneska ak sem odjizdel z prace -10 tak sem nemohl otevrit dvere od ridice. Proto jsem otevrel dvere od spolujezce a otevrel zevnitr dvere řidiče. Jak sem nasedl dvere mi nešli zavřit asi zustal sekly zámek. zkousel sem tedy parkrat bouchnout dvermi az zapadl zpatky. Jak sem dojel dom všiml sem si že když povolim torxy co sou na zamku tak dvere mi jdou normalne zavirat,jakmile sem je dotahl zustava neco vevnitr sekle a ne a ne se vratit. Zkusil sem to střinout a uvidim co tu zitra uděla. Neví nekdo co by to mohlo byt ? Je prece blbost nemit dotahnuty torxy z boku zamku aby měl vůle:myslim Děla mi to jen když je zima Citovat
georgegg Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 no kdyby ti to dělalo pořád tak budeš mít spadlý dveře ale jestli to dělá jen když mrzne, tak dát do tepla a pořádně promazat,já to dělám preventivně před zimou Citovat
Matuzalem401 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Mne to robí tiež a je to asi normalne ked mrzne a dostane sa trochu vlhkosti .Ja tam dam do zamku trochu CINOLU a potom je chvílu pokoj.Len mi nejde do hlavy ze nikdy som nemal problem z dverami spolujazdca ! Citovat
MHS Odesláno 25. leden 2011 Autor Odesláno 25. leden 2011 je to zajimave ze od spolujezdce je to v kliidu a nic to nedela Citovat
fumiso Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 dobry den mam taky problem, ze som kupil auto a mal buchnute dvere ale majitel ho vymenil cele dvere aj s zamkom lenze ked otvorim dvere tak neukazuje na pc. ze su dvere otvorene ani kufor mi neotvory, musim otvorit spolujazdcove dvere a tak kufor uz otvorim ani stresne svetlo sa nerozsvieti akoby neereagovalo auto ze otvorim dvere moje a nefunguje nic ale dialkove otvory vsetky dvere len ne kufor az ked otvorim spolujazdcove dvere neviete moze byt chyba v kontaktoch zamku alebo nepasuje zamok ani dvere ked ich dal z ineho auta? a nema tym padom signal rj?dik Citovat
fumiso Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 a este jedna vec ked otvorim dvere tak mi nefunguje osvetlenie ani neukazuje pal.pc. ze su otvorene ani kufor neotvori a otvorim ich tak sa zvesia dvere da sa to nastavit trosku spadnu Citovat
Lví-ček Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Mám podobný problém u dveří spolujezdce. Nejdou při mrazech otevřít. Když se oteplí tak je otevřu, ale při chycení kliky to v porovnání s ostatními dveřmi strašně vrzne. Kam mám co nastříkat? Nebo budu muset demontovat vnitřní tapicirung??? Citovat
dodo407sw Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Presne to iste som mal pred tyzdnom, dal som dole tapacir a cele premazal silikonovym olejom a vsetko ok... aj teraz pri -22stupnoch... takze odporucam [upravil dne 3/2/12 10:55 od dodo407sw] Citovat
Lví-ček Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Díky moc za radu. Zkusím to o víkendu rozebrat. Citovat
SuriK Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 dobry den mam taky problem, ze som kupil auto a mal buchnute dvere ale majitel ho vymenil cele dvere aj s zamkom lenze ked otvorim dvere tak neukazuje na pc. ze su dvere otvorene ani kufor mi neotvory, musim otvorit spolujazdcove dvere a tak kufor uz otvorim ani stresne svetlo sa nerozsvieti akoby neereagovalo auto ze otvorim dvere moje a nefunguje nic ale dialkove otvory vsetky dvere len ne kufor az ked otvorim spolujazdcove dvere neviete moze byt chyba v kontaktoch zamku alebo nepasuje zamok ani dvere ked ich dal z ineho auta? a nema tym padom signal rj?dik Pravdepodobne zle zapojená elektrika, alebo možno vôbec nieje napojená... Proste záleží aj kde to menil, možno to v servise odflákli a zapojili iba aby šlo diaľkové otváranie.. Skús dať dole tapacír z dverí a popozerať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.