Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

začína se mi zasekavat ted v zimě zámek. dneska ak sem odjizdel z prace -10 tak sem nemohl otevrit dvere od ridice.

Proto jsem otevrel dvere od spolujezce a otevrel zevnitr dvere řidiče. Jak sem nasedl dvere mi nešli zavřit asi zustal sekly zámek. zkousel sem tedy parkrat bouchnout dvermi az zapadl zpatky.

Jak sem dojel dom všiml sem si že když povolim torxy co sou na zamku tak dvere mi jdou normalne zavirat,jakmile sem je dotahl zustava neco vevnitr sekle a ne a ne se vratit.

Zkusil sem to střinout a uvidim co tu zitra uděla.

Neví nekdo co by to mohlo byt ? Je prece blbost nemit dotahnuty torxy z boku zamku aby měl vůle:myslim

Děla mi to jen když je zima

Odesláno

no kdyby ti to dělalo pořád tak budeš mít spadlý dveře ale jestli to dělá jen když mrzne, tak dát do tepla a pořádně promazat,já to dělám preventivně před zimou

Odesláno

Mne to robí tiež a je to asi normalne ked mrzne a dostane sa trochu vlhkosti .Ja tam dam do zamku trochu CINOLU a potom je chvílu pokoj.Len mi nejde do hlavy ze nikdy som nemal problem z dverami spolujazdca !:papa

• O 7 měsíců později...
Odesláno

dobry den mam taky problem, ze som kupil auto a mal buchnute dvere ale majitel ho vymenil cele dvere aj s zamkom lenze ked otvorim dvere tak neukazuje na pc. ze su dvere otvorene ani kufor mi neotvory, musim otvorit spolujazdcove dvere a tak kufor uz otvorim ani stresne svetlo sa nerozsvieti akoby neereagovalo auto ze otvorim dvere moje a nefunguje nic ale dialkove otvory vsetky dvere len ne kufor az ked otvorim spolujazdcove dvere neviete moze byt chyba v kontaktoch zamku alebo nepasuje zamok ani dvere ked ich dal z ineho auta? a nema tym padom signal rj?dik

Odesláno

a este jedna vec ked otvorim dvere tak mi nefunguje osvetlenie ani neukazuje pal.pc. ze su otvorene ani kufor neotvori a otvorim ich tak sa zvesia dvere da sa to nastavit trosku spadnu

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Mám podobný problém u dveří spolujezdce. Nejdou při mrazech otevřít.

Když se oteplí tak je otevřu, ale při chycení kliky to v porovnání s ostatními dveřmi strašně vrzne. Kam mám co nastříkat? Nebo budu muset demontovat vnitřní tapicirung???

Odesláno

Presne to iste som mal pred tyzdnom, dal som dole tapacir a cele premazal silikonovym olejom a vsetko ok... aj teraz pri -22stupnoch... takze odporucam

[upravil dne 3/2/12 10:55 od dodo407sw]

Odesláno
dobry den mam taky problem, ze som kupil auto a mal buchnute dvere ale majitel ho vymenil cele dvere aj s zamkom lenze ked otvorim dvere tak neukazuje na pc. ze su dvere otvorene ani kufor mi neotvory, musim otvorit spolujazdcove dvere a tak kufor uz otvorim ani stresne svetlo sa nerozsvieti akoby neereagovalo auto ze otvorim dvere moje a nefunguje nic ale dialkove otvory vsetky dvere len ne kufor az ked otvorim spolujazdcove dvere neviete moze byt chyba v kontaktoch zamku alebo nepasuje zamok ani dvere ked ich dal z ineho auta? a nema tym padom signal rj?dik

Pravdepodobne zle zapojená elektrika, alebo možno vôbec nieje napojená... Proste záleží aj kde to menil, možno to v servise odflákli a zapojili iba aby šlo diaľkové otváranie.. Skús dať dole tapacír z dverí a popozerať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...