Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele o kolik jsme šli dolů ti neřeknu, ale uzatím je top jen na zkoušku pujdu níž...

čakome jak si to řešil s tyčkama od stabilizátoru ???

[upravil dne 17/6/11 12:25 H@sky]

Odesláno

a to tě pustily takhle dolů jo ??? no já je mám momentálně venku byli stejně KO, ale chci je tam tak nevím jestli se budou muset zkráit nebo tampadnou, dál jsme pak sundali tu malou progresivku když jsme položilimauto na kola tak se akorád zmáčkla na doraz tak že funkce nulová tak šla ven, jen by mě ještě zajímalo co všechno jste z horního uložení použili.

[upravil dne 17/6/11 15:41 H@sky]

Odesláno

jj pustilo me to v pohode.

ona ta mala pružinka ma tu funkci že když je auto na kolech tak je zmačkla ale když auto zvedneš tak se roztahne a nevyvesi se ti ta hlavni pružina.

z horniho uložení jsem použil ložisko a uloženi ložiska jak se chyta ke kastli na 3 šrouby

[upravil dne 17.6.2011 16:46 čakom]

Odesláno

No H@sky a Čakom,ste fakt blázni,jít ještě níž:D.Já už níž jít nemůžu.Už bych se nedostal do práce :bojim.

Chtěl sem se zeptat,taky vám kouká tak o proti serii šroub z tlumiče na předku pod kapotou o takovej kus?

Ze začátku sem se lek,že nezavřu kapotu :)

Odesláno

No já tam ložisko nedal a tu progresivku jsme vydali pryč a ještě zkrátily ty dorazy na předku zadek je OK jen podložky, ale právě že to ložisko nevím jak tam dát tak je tam zatím nemám ale je slyšet jak ta pružina se pne bez toho ložista tak ho tam chci dát, ale nevím jak mě přišlo že tam nesedí na ten duralovej venec co tam je u toho tlumiče.

Odesláno

pekne to tam sedi to ložisko. užši konec misky co došla s racelandem se da na pružinu. do širšího konce ložisko a na ložisko horni origo uloženi.

be z ložiska čekej že ti brzo praskne pružina ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Chcem sa spytat na vyskovo nastavitelny podvozok raceland.Je nejaky rozdiel medzi sedanom a kombikom?Napriklad v uchyteni?

Nastavuje sa vyska aj na zadnych tlmicoch?Ak ano,ako?

No a kde by ste mi ho doporucili bjednat?

Dakujem.

Odesláno

racelnd nedela rozdilny podvozky na sedan x break. napravy jsou stejny jak sedan tak break.

zadek je pevnej bez možnosti nastaveni

o par stranek zpet je odkaz na firmu kde to všichni objednavali

• O 3 měsíce později...
Odesláno

733thunder: když jsem to tenkrat řešíl tak tak jsem zkoušel ruzný firmy a jedina co napsala žře to umí je sqs. chce to rozeslat dotaz do vic firem třeba nekdo bude umet ;)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...