pazzi Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 mam 405 1.9 sri 88kw zniceho nic jse mi rozsvitila kontrolka stim K a check engine a nevim co stim nemate zkusenosti stouto zavadou. Kdyz odpojim ridici jednotku tak to na chvili zasne co jsem vysledoval tak kdyz nebudu tocit motor pres 2000 a bude studenej tak se to nerozsviti ale kdyz vytocim pres 2000 tak to skubne jako kdybych dal plne brzby a hned pridal div si nerozbiju hlavu o volant a rozsviti se kontrolky premejslel jasem o snimaci otacek ze by daval spatne informace kdyz se to ohreje ale to by neslo natocit a starty mam bez problemu. Citovat
misacekk Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 zdravím koukni se tady tady se něco řešilo a tam je návod jak si udělat diagnostiku a ta ti řekne co je špatně Citovat
pazzi Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 lambda sonda tu jsem daval novou skusim to vyblikat a uvidim zatim dekuji kdyztak se jeste ozvu Citovat
pazzi Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 tak mi to vyblikalo chyby 51 Lambda sonda 1 a 34 Nádoba s aktivním uhlím-napěťový obvod a vubec netusim co stim Citovat
pazzi Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 jo a aktivni uli tam nemam zkusim pripojit jenom ten elektro ventil Citovat
pazzi Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 ventil jsem pripojil kontrolka zhasla po 50 km se znovu rosvitila a hlasi to ty same chyby tak nevim co stim Citovat
comm Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 skontrolovat kabelaz a mrkni sa ci v rj nemas vlhkost. nevhodne umiestnena rj Citovat
pazzi Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 tak rj mam dve a vlhko tam rozhodne neni a kabely jsem kontroloval lambdu ventil na aktivni uhli taky ale furt to tam vyskakuje tetkon to sviti na volnobech a kdyz se rozjedu tak to zhasne tak nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.