MartinO Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 neviem presne co vypol, mam daky prelomovy model 406 kde je cast auta zo stareho modelu a cast z noveho, ale polozka o zmene rychlosti na 255km/h to urcite nebola. Ohladne tempomatu v BSI jednotke nebola ani zmienka o nom a to pouzil aj moznost \"priatel na telefone\". Povedal ze nieje problem sa na to pozriet ale je to na dlhsie a ja som musel uz letiet spat do BA. Cize teraz idem luskat tempomat. packa je tam original /tak som auto kupil/ ale ako ju spojazdnit nemam ani sajnu, snad daka dobra dusa co nieco podobne riesila bude vediet a poradi Citovat
h4wk3y Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 na tempomat jsem ted odbornik.... asi pred mesicem jsem si ho kompletne dodelaval.. tu si precti ten papir... musi to podporovat ECU (ridici jednotka motoru)... jinak tempomat se v BSI vubec neresi, jen v jednotce motoru, tam se povolit musi... (mluvim jen o nasich 406tkach bez MUXu)... a pak jeste tu: No... casem se snd dokopu napsat komplet navod... mozna o vikendu, uvidim, jak bude cas... Citovat
MartinO Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 presudoval, dakujem za radu, objavil som vypinac vedla konektoru na programovanie jednotky na aktivaciu tempomatu a vsetko funguje ako ma. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.