jirkaj Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Dobrý den, mam problém s doběhem stěračů. Nacpal se mi sníh pod stěrače a namohly dojet až do konce a než jsem to mohl vyčistit tak to přestalo fungovat. Jediná poloha kdy to doběhne dobře je při zapnutém cyklovači. Nevíte někdo co to muže být? Jestli relé či co?! díky za rady. gramatika i/y [upravil dne 18/1/11 20:22 Ferry] Citovat
lacoceco Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 chcelo by to pozrieť to koliesko v prevodovke stieračov, či nie sú vypálené tie vodiace plôšky, a napružiť kontakty , ktoré o tie plôšky dosedajú , ak je toto v poriadku , tak už len potom relé ... Citovat
jirkaj Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 chcelo by to pozrieť to koliesko v prevodovke stieračov, či nie sú vypálené tie vodiace plôšky, a napružiť kontakty , ktoré o tie plôšky dosedajú , ak je toto v poriadku , tak už len potom relé ... OK vyzkouším a uvidíme. Něco dalšího? Citovat
martin.holub Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 mrkni : Dobrý den, mam problém s doběhem stěračů. Nacpal se mi sníh pod stěrače a namohly dojet až do konce a než jsem to mohl vyčistit tak to přestalo fungovat. Jediná poloha kdy to doběhne dobře je při zapnutém cyklovači. Nevíte někdo co to muže být? Jestli relé či co?! díky za rady. gramatika i/y [upravil dne 18/1/11 20:22 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.