Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo, ja jsem na to taky koukal jako puk (pug :D), asi pred pul rokem, nebo kdy jsem je objevil.. a proste jsou to fakt nejhezci kola.. takze vis co to pro tebe znamena, pane Kujon? udelat si bily celolak a cerveny doplnky a detaily a bylo by to nejvetsi styylo :-)

Odesláno

jo všechna kola jsou pěkný co ste sem nahazeli a vite co by bylo nejjednodušší na výběr? kdyby byla jedna značka jeden typ. kdo si má v téhle záplavě kol vybrat??? nevím jak by to vypadalo na černých kolech, někdo říká že vypadají menší než jsou že to na autě zanikne kort na černém proto jsem volil na 1,1 červený a moc se mi to líbilo, ale každá máme jiný vkus. proto jsem si myslel dát tam teďka bílý. ale v jednom mám jasno kola 15\" a pneu 195/45 R15

Odesláno

Kujonek: dobre dobre.. :D

Mattoni: ja si myslim ze ty bile sparca budou supr.. me osobne se mi teda libi rallye styl a i si myslim ze ti s nima auticko jenom prokoukne.. :-) jenom asi budou porad cerny :D

Odesláno

zdarec, nemá někdo na prodej jeden kus plechového disku 5x 13 4 díry na 106. Díry na silnicích se zvětšujou, silničáři chrápou a odneslo to zatím jedno kolo.

Odesláno

zdarec, nemá někdo na prodej jeden kus plechového disku 5x 13 4 díry na 106. Díry na silnicích se zvětšujou, silničáři chrápou a odneslo to zatím jedno kolo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak jsem od frozze koupil ty jeho 16\" bílý, musím na ně koupit pneu a nevím jaké značka cena a podobně dáte někdo nějaký návrh? můůj názor hankook 195/45 R16 nebo 195/40 R16 nebo 205/45 R16 nebo 205 40 R16?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...