Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Bohuzial maju,kamos to lakoval a miestami je to take akesi bodkovane.A nevieme pochopit preco.Stale to vyskakovalo,aj po niekolkonasobnom opravovani :roll Uvidime co to urobi na madlach a kluckach :D

Odesláno

no nádhera:potlesk:potlesk:potlesk

normálne ked pojdem najblizsie do TN tak sa tam asi povozím a budem ta hladat nech si to pozriem nazivo. jkrása.

a ako si uchytil tie značky ked tam nemáš rámik? :myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno

Aby ste nepovedali ze sa na francuzovi nic nedeje... Stare oterove listy s chromovym dekorom nahradili listy bez chromu v ciernom laku.Zatial iba bocne,snad uz coskoro aj zadne a predne.

dscf6115r.jpg

dscf6116.jpg

dscf6117h.jpg

Odesláno

za ty plasty v interieru chválim, nesnášim když to barví někdo modře, červeně atd ale černá je super, je to vkusné.. líbí se mi i ten zadní a přední znak, co koncovka výfuku je též černá nebo ne?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Neviete nahodoi niekto ci sa da v Peugeote objednat aj polep stlpiku?Polep na prednom stlpiku pravych zadnych dvier mam dost olupany,zislo by sa ho vymenit.Pripadne kolko to kostuje.Dakujem.

Odesláno

máš to moc pěkný....napadlo mě dříve taky stříknout znak do černýho mqatu ale nějak jsem od toho zatim ustupoval a říkal si že jindy a nebo možná ne...ale když to vidim tak asi jo pač je to moc pěkný ale tu koncovku určitě zkrátit ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...