Jarecek Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Ahoj všem, neví někdo jek nejjednoduším způsobem přehodit zadní znak na 306 hatchback, podotýkám, sehnal jsem si tu černou plastovou krytku s vlepeným lvíčkem a potřebuji to přehodit, na staré krytce mi lvíček chybí)...PS: nechci strhávat lva a přelepovat to. Díky za vaši pomoc. Citovat
Sulcikcz Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 celé to je jen přilepené,stačí nožem vyloupnout a nový znak přilepit třeba chemoprenem... Citovat
Jarecek Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 problém vyřešen, ale je to vždycky na rozmontování půl daného dílu, musel jsem vymontovat polstrování zadních dveří, odpojit kabely od centralu a zadního stěrače, centrál šel poté ven, odpojil jsem táhlo zámku, vyšrouboval 3 šroubky a krytka bez lva šla hned ven, přehodil jsem zápatky na novou krytku i s hřídelkou a pružinami, namazal vazelínou, a to vše zpátky zase namontoval a zámek smontoval dohromady. Lev visí v nové krytce spokojeně na kufru :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.