ohzyd Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 zdravim,tak som tu zas s problemom.niekdo mi vcera nabural pazouta,zatial co som nakupoval v obchode!samozrejme ten hajzel zmizol,takze je to cele len moja zalezitost...mam taku drzu otazku:najde sa tu niekto,kto mi vie tak do litra predat prave zadne dvere vinovo cervenej farby..?volal som dnes na vrakac,kde mi za tuto cenu ponukali dvere vselijakych farieb,len nie tej mojej,ale preco by som mal mat take stastie,ze? [upravil dne 14/1/11 17:03 ohzyd] Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Nahoda je svina, no mal by si zobrat ake su a dat ich nastriekat. bo sa predaju a nebudes mat ziadne. Citovat
ohzyd Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 no ved nad tym premyslam,uz som zohnal asi desat dveri,no ako naschval vsetky v inych farbach a moc sa mi nechce davat 3000,- za lakovanie,ale ked to inak nepojde,budem musiet-jazdit treba... Citovat
mmartinkovic Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 ved prave, teraz su a potom uz nemusia byt. urob ako myslis, Citovat
ohzyd Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 tak mam nove dvere,trosku skrabnute,ale v pohode.no ta vymena ma skoro pripravila o nervy.robili sme na tom s kamosom asi 5 hod.rozbite dvere sme za toho boha nevedeli dat dolu,drzal nas jeden posrany srob,ako to uz byva,nedal sa ani flexou urezat,pretoze sa k nemu nedalo dostat,zlomili sme na nom dva torx kluce a nakoniec som urezal cely pant,nech uz to teda mame z krku!samozrejme,dvere,co som kupil, mali trochu ine zavesenie,co sme si predtym nevsimli,spodny pant tam vobec nebol,moj bol urezany,tak sme sa jebali s vyrobou improvizovaneho noveho.esteze sme mali po ruke ceocko a dobre vybavenu dielnu.inak som planoval to robit doma na zahrade,z coho by ma asi porazilo!!!tak keby niekdo chcel menit dvere,pozor!potrebovali sme flexu,zvaracku,brusku,zavitniky,komplet kluce,malinku golu,rozmanitu kopu zeleza vratane vsemoznych srobov,aby bolo z coho vyberat, krabicku cigariet a pevne nervy.a to este musim zohnat novu klucku,pretoze ta moja sa mi rozpadla v rukach-to asi od toho narazu...ale dvere funguju,teda znutra v pohode. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.