Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ak tu mam opět poruchu,už se z toho zbláznim,proč jen já musim mít s auty takové problémy.První byl s ostřikovačema,levej mi stříká moc nízko a nastavit nejde,ted mam problémy s brzdovkou v motoru,mam zacákanou nádobku a motor kapalinou,potom mi netopil spolujezdec a já myslel,že tam umrznu,to je dost za dva týdny ježdění.Jo a ted jsem si vzpoměl,že poslední dobou když nastartuji,tak se mi otevře display,pak se zavře a zase otevře

Odesláno

Nezoufejte, já už byla v servisu třikrát, dvakrát půjčený náhradní vůz, abych byla pojízdná, a stejně si myslím, že není vše ready. No máme nový model, tak to někdo vychytat musí :P.

Odesláno

No, včera jsem byla v servisu, mimo jiné mi drhli zadní dveře. Když to chtěli promazat, tak zjistili, že to stejně nepomůže, protože je špatný nějaký díl (prosím o pochopení, jsem žena matka), objednali ho a dnes dveře spravili, tak jsem od včera měla náhradní 207 SW. Miláška už mám doma, dveře OK. No nebudu zoufat, manžel prý že jsem chtěla nové auto já, tak ať si to vyřizuju :D. Stejně s miláškem jezdím skoro jen já, tak já si to vychytám :P.

[upravil dne 14/1/11 20:54 cogina]

Odesláno

Já už to mám natrénovaný. Se Sharanem jsem si zavolala odtahovku z MB do Slaného, auto narvaný, dvě děti a babička k tomu :o a taky jsem to zvládla, tak proč bych nezvládla prkotiny jako jsou dveře, že :P? Mě už nemůže nic překvapit, počítám s dalšími \"prkotinami\" raději dopředu. Ale u nového auta mě to teda pěkně štve.

Odesláno

Já mám jednu závadu za druhou ale už jsem se s tim smířil no a příště si už Peugeota nekoupím na 100%...

Jinak mám \"problém\" i s tou navigací.Zavře,otevře ale to už jsem ani jako závadu nebral...

Takže ted mi chybí jeste ty chyby s dveřma a budu komplet.

Jinak mě strašně přimrzali dvěře že se nešlo do auta ani dostat,to se mi naposled stalo před 20lety když jsem mel Skodu 105l...

[upravil dne 15/1/11 11:27 notys71]

Odesláno

Tedy pánové a dámy, z mojí strany zatím naprostá spokojenost... :bojim:D

Na druhou stranu, už neřeším nějaká zavrzání a podobně. Mám zkušenosti, že když jsem se na nějaký zvuk zaměřil, nakonec to dopadlo tak, že jsem se tak vybláznil, že jsem slyšel vrzat úplně všechno a vždycky ;)

Přece jsem si nekoupil nový auto, abych mu hledal mouchy - auto má sloužit mě, ne já jemu :D

Odesláno

Jinak mě strašně přimrzali dvěře že se nešlo do auta ani dostat,to se mi naposled stalo před 20lety když jsem mel Skodu 105l...

Víš, že se doporučuje před zimou ošetřit gumy na dveřích silikonem. Píšou to v každém motoristickém časopise. Dveře můžou přimrznou jakémukoli autu a značne. Začínám mít podezření, že jenom hledáš mouchy:D:P:P

Odesláno

Víš, že se doporučuje před zimou ošetřit gumy na dveřích silikonem. Píšou to v každém motoristickém časopise. Dveře můžou přimrznou jakémukoli autu a značne. Začínám mít podezření, že jenom hledáš mouchy:D:P:P

U služebního VW T5 mi v zimě ani silikon nepomáha - jak troch mrzne, tak prostě boční posuvné dveře neurvu a neurvu :grr:grr:grr

Odesláno

Hoši zlatí!!! Gumy jsem silikonem ošetřoval už asi 3x a po par dnech přimrzli opět.... Takže zas tak hloupej abych tohle nezkusil nejsem. Naproti tomu 4roky co jsem měl Octavii jsem gumy neošetřil ani jednou ale taky ani jednou nepřimrzli. Že by nebyla ty 4 roky zima?? A ani u manželčiný Corzy se to nestalo... Tak nevim kde je chyba.

A mouchy já rozhodně nehledám,přilétávaj samy jak na ho... No haním si tady svoje pěkně drahý auto ale prostě to tak je.

Odesláno

Divné to přimrzání, mě třeba nepřimrzlo ani jednou. Jinak to zavírání navigace reklamuj, bude to Rnegem. Dokud je auto v záruce tak mě nic netankuje, prostě se vychytávájí mouchy aby pak bylo vychytané a fungovalo skvěle. Zatím jsem rád, že problém žádný nebyl, ťuk ťuk. O ceně se dá polemizovat.

Odesláno

Jasně že se o ceně se dá polemizovat a myslím že se těžko bude takový auto za tyhle peníze (730tis) hledat ale aspon na mě to určitě dost peněz je...

Odesláno
A pro koho ne:o Spíše by to chtělo si došlápnot na servis, aby to dali pořádně do kupy.

Copak ja bych si na ně došláp ale po tom jak se mnou vyjeb... v Ústí musím do Děčína a na to si musím vzít dovolenou...

Jinak pro všechny kteří by uvažovali o koupi autí v Peugeotu v Ústí nad Labem ve firmě Fair autotop velký pozor na ty šmejdy a nedoporučuji!!! Zajedte si radši jinam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...