Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vespolek.

Sháním už nějakou dobu tahokov do nárazníku,ale nikde nic vhodnýho nemůžu sehnat.Když už narazím na černej komaxit - ten chci, tak je jen do šířky 100cm,což je na 206ku ouzký.Stříbrný tam rvát nechci a lakovat to podoma a čekat až se to oprejská to taky necu.

Nevíte někdo o něčem??díky moc

Odesláno

Co jsem slyšel, tak černej tahokov je stejně většinou stříkanej --> takže to sleze. Ale co sem teď viděl jsou takový plastový plástve (má to takovej 6ti úhelník) - ty dělaj v černý a jsou 140mm-trový

Odesláno

Takže.....na www.tahokov.cz je přerovská firma.Maj tam sedm prdelí druhů tahokovů od 3 výrobců.tak tam mrkni, doufám, že Ti to pomůže. čau:papa P.S. metr2 toho stál cca 2 kila, což v porovnání s mototechnou kde maj ty pásky půl metru na metr za 4 apod je dost málo

Odesláno

A nebo si to nech nastříkat komaxem.nevím odkud jsi, ale kousek od PV mi opískovali 4 disky na Shade a nastříkali bílým komaxem a stálo mně to půlčíka slivovice a 2 kila za barvu.:)samozřejmě to udělali bokem v práci.:)

Odesláno

Ono jako číslo by bylo, akorát Mladá Boleslav je teda trosku z ruky od Prostějova.:)Já netušil, že jste všichni tak z daleka no.

2 all.: Ale myslím, že budou mít určitě nějaký zastoupení o čr - myslím ti přerováci.Chce to tam zavolat a zeptat se, nebo co já vim.....třeba ppl-kem kolik by to vyšlo.

Odesláno

Ještě k tomu komaxu.....ono by to nemělo být zas tak drahý.....chce se to spojit s nějakýma železářama / třeba u nás to jsou zemědělské stroje...ti stříkají komaxem všelijaký díly na traktory a tak a tryskačku má kámoš co spravuje návěsy.Ale tryskaček je po celé republice spousta. Třeba v PV si berou 150 kč za disk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...