Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte planujem na svoju 306 kupit prahy a predny naraznik s okruhlymi hmlovkami. Pri hladani po nete som natrafil na tuto stranku s tuning dielmi a neviem ci ide o kopiu orig dielov. Pisal som tam ale zatial sa neozvali. Neobjednavali ste odtial niekto?.

http://plasttuningshop.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=16_222&products_id=1388

Resp ak by sa niekomu povalovali doma prahy alebo aj predny naraznik aj s nejakym poskodenim tak ponuknite Diky ahojte.

Odesláno

no dneska mi odpovedali odtial....

su to tuningove prahy cena je 53eur za sadu plus postovne...

a poslal mi vacsiu fotku tej cervenej 306 co tam je....

tak neviem...idem skusit este inzerciu ci nieco zozeniem....

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Trosku ozivim tuto temu.

Nejak som nemal cas sa tomu venovat a prednedavnom som oapt zavital na ten tuningovy eshop a su tam nove fotky tych prahov. Tak som sa rozhodol ze do nich pojdem. Dnes mi dosli cena 54 + postovne 8 eur. Celkova cena 62Euro. Nestihol som urobit fotky ale pridam v priebehu niekolkych dni. Len som ich letmo prilozil k autu. Dlzkovo pasuju ale robia to asi na 3dverove i ked som klikol na 5 dverovu verziu v eshope. Cize chyba taky kusok co je pod zadnymi dverami ale to doriesim laminatom. Treba miestami nieco dogitovat a doupravit ako kazdy laminatovy diel. Poslali mi stym aj navod na montaz a karticku s ktorou policajti to asi respektuju a da sa dopisat do TP.

Odesláno

este by som mal otazky k originalnej montazi ako to je upevnene k plechovym prahom?.......Viem ze tam pod dverami zvykne byt aj taka tesniaca guma ci co ako sa to tam dava?

Odesláno

Origo prahy jsou nýtované. Nahoře i dole ;) A to těsnění ti tam podle foto nepůjde. Origo práh má ještě zvrchu takový rantl, na který se to těsnění nastrčí.

Odesláno

no aj tu je ten falcik ale neviem ako daleko to ma byt od toho ohybu na prahu kto by bol ochotny zmerat nejake rozmery nech sa prihlasi:) A kto este dorabal tie prahy na auto tiez nech sa podeli o rozumy. Diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...