Guest Alpinka Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Mishurin: pojedu rovnou na Trnavu, necham se vest navigaci Citovat
comm Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Este taka mala vec dufam ze nie su zmeny v plane. Citovat
Durko Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 o žiadnych zmenách zatial neviem príchody od 13:00 o 14:00 oficialny začiatok Citovat
Mishurin Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Alpinka: Ved ta mozno niekde stretneme ak pojdes po platenej ceste(R1), ked ta uvidim tak zatrubim. Z Nitry idem aj s robozv teda mali by sme sa stretnut pri Nitre na R1. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Mishurin: jedu urcite po placene tak trubte a mavejte asi budu jediny pug s ceskyma znackama, ktereho muzete po ceste potkat Citovat
foxo Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 tentokrat budem mat urcite medajlu za najspinavsi auto ci uz zvenku alebo z vnutra, neni cas na nic, a dufam ze vubec dojedem, lebo sa neco furt sere, (ne na aute ) takze dufam, ze sa uvidime... Citovat
Mishurin Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Alpinka: Ved prave ze podla tych cesky znaciek som vedel ze ta spoznam. Kedy asi vyrazas z Mocenku? Ty nas spoznas podla toho ze budeme dvaja so striebornymi 307ckami. Jedna NR a druha ZV. PS: My pojdeme do TT a potom do Bahonu v spanilej. [upravil dne 27/2/11 06:51 Mishurin] Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Dobré ranko Nechtěli jsme nic slibovat aby se zase něco nepokazilo ale vše je OK takže dojedeme představit nového člena Kristýnku a Štěpánka v bříšku Pokusíme se dojet do Trnavy na spanilku Pokud by měl někdo zájem, budeme mít s sebou diagnostiku, klasicky za srazovou cenu 5 eur. Strašně moc se na Vás těšíme!!! Ale umývat auto nebudu!!! Musíme vyrážet v 10hod Citovat
robozv Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 ked ta stretneme na ceste zobereme ta do kufra aj s autom:D [upravil dne 27.2.2011 07:07 robozv] Citovat
Qcko Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Fuuha, tak tomuto ja hovorim vydarena zostava, ja nejdem po dialnici takze razim o desiatej z domu, spanilky sa nezucastnujem, este frcim do Pezinka na otocku, uz sa na vas tesim:papa Citovat
Durko Odesláno 27. únor 2011 Autor Odesláno 27. únor 2011 Dobré ranko Nechtěli jsme nic slibovat aby se zase něco nepokazilo ale vše je OK takže dojedeme představit nového člena Kristýnku a Štěpánka v bříšku Pokusíme se dojet do Trnavy na spanilku Pokud by měl někdo zájem, budeme mít s sebou diagnostiku, klasicky za srazovou cenu 5 eur. Strašně moc se na Vás těšíme!!! Ale umývat auto nebudu!!! Musíme vyrážet v 10hod super konečne Vás uvidím po dlhej dobe [upravil dne 27/2/11 08:51 Durko] Citovat
pastorek Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 KTO MÁTE MENOVKY S PREDOŠLÝCH ZRAZOV , DONESTE SI ICH !!! Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Čakom: už se těšíme my tak za půl hodiny Citovat
buga Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 zeby som siel kuknut aj ja, len tak na kratko? Citovat
robozv Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 pastorek nekric na mna menovku mam stale po ruke v laktovej opierke. za cca 50 min vyrazame este natankovat a tradada Citovat
momo306 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 KTO MÁTE MENOVKY S PREDOŠLÝCH ZRAZOV , DONESTE SI ICH !!! ake vyhotovenie a rozmery ma ta menovka a ake pismo pouzit ?? :D ci staci ked si na tu taku malu plechovu menovku ako SPZ co mam z hypernovy priviazem spagatik? Citovat
gedu Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 KTO MÁTE MENOVKY S PREDOŠLÝCH ZRAZOV , DONESTE SI ICH !!! ake vyhotovenie a rozmery ma ta menovka a ake pismo pouzit ?? :D ci staci ked si na tu taku malu plechovu menovku ako SPZ co mam z hypernovy priviazem spagatik? ak ideš prvýkrát na zraz tak menovku dostaneš na zraze, nič si nevyrábaj Citovat
pastorek Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 pastorek nekric na mna menovku mam stale po ruke v laktovej opierke... Pre takých, ktorý ju vozia v aute , tá výzva nebola určená. ..ake vyhotovenie a rozmery ma ta menovka a ake pismo pouzit ?? :D ci staci ked si na tu taku malu plechovu menovku ako SPZ co mam z hypernovy priviazem spagatik? Vtipálkovia môžu použiťˇevidenčné číslo z auta na drôte. Aby im veľmi nelietala okolo krku tak dobre dotiahnuť. ...menovky mám, ide o plastové obaly na ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.