Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Minizraz Báhoň .Február 2011 (Tretí ročník)-a už nedýcham

Recommended Posts

Odesláno

Alpinka: Ved ta mozno niekde stretneme ak pojdes po platenej ceste(R1), ked ta uvidim tak zatrubim. :D Z Nitry idem aj s robozv teda mali by sme sa stretnut pri Nitre na R1.

Guest Alpinka
Odesláno

Mishurin: jedu urcite po placene tak trubte a mavejte asi budu jediny pug s ceskyma znackama, ktereho muzete po ceste potkat :)

Odesláno

tentokrat budem mat urcite medajlu za najspinavsi auto ci uz zvenku alebo z vnutra, neni cas na nic, a dufam ze vubec dojedem, lebo sa neco furt sere, (ne na aute :D ) takze dufam, ze sa uvidime...

Odesláno

Alpinka: Ved prave ze podla tych cesky znaciek som vedel ze ta spoznam. Kedy asi vyrazas z Mocenku? :papa

Ty nas spoznas podla toho ze budeme dvaja so striebornymi 307ckami. Jedna NR a druha ZV.

PS: My pojdeme do TT a potom do Bahonu v spanilej.

[upravil dne 27/2/11 06:51 Mishurin]

Odesláno

Dobré ranko :aut

Nechtěli jsme nic slibovat aby se zase něco nepokazilo ale vše je OK takže dojedeme představit nového člena Kristýnku a Štěpánka v bříšku :roker

Pokusíme se dojet do Trnavy na spanilku ;)

Pokud by měl někdo zájem, budeme mít s sebou diagnostiku, klasicky za srazovou cenu 5 eur. :papa

Strašně moc se na Vás těšíme!!! Ale umývat auto nebudu!!! :P Musíme vyrážet v 10hod :mrk

Odesláno

Fuuha, tak tomuto ja hovorim vydarena zostava, ja nejdem po dialnici takze razim o desiatej z domu, spanilky sa nezucastnujem, este frcim do Pezinka na otocku, uz sa na vas tesim:papa

Odesláno
Dobré ranko :aut

Nechtěli jsme nic slibovat aby se zase něco nepokazilo ale vše je OK takže dojedeme představit nového člena Kristýnku a Štěpánka v bříšku :roker

Pokusíme se dojet do Trnavy na spanilku ;)

Pokud by měl někdo zájem, budeme mít s sebou diagnostiku, klasicky za srazovou cenu 5 eur. :papa

Strašně moc se na Vás těšíme!!! Ale umývat auto nebudu!!! :P Musíme vyrážet v 10hod :mrk

super konečne Vás uvidím po dlhej dobe

[upravil dne 27/2/11 08:51 Durko]

Odesláno
KTO MÁTE MENOVKY S PREDOŠLÝCH ZRAZOV , DONESTE SI ICH !!!

ake vyhotovenie a rozmery ma ta menovka a ake pismo pouzit ?? :D:D ci staci ked si na tu taku malu plechovu menovku ako SPZ co mam z hypernovy priviazem spagatik? :D

Odesláno
KTO MÁTE MENOVKY S PREDOŠLÝCH ZRAZOV , DONESTE SI ICH !!!

ake vyhotovenie a rozmery ma ta menovka a ake pismo pouzit ?? :D:D ci staci ked si na tu taku malu plechovu menovku ako SPZ co mam z hypernovy priviazem spagatik? :D

ak ideš prvýkrát na zraz tak menovku dostaneš na zraze, nič si nevyrábaj

Odesláno
pastorek nekric na mna :D menovku mam stale po ruke v laktovej opierke...

Pre takých, ktorý ju vozia v aute , tá výzva nebola určená.

..ake vyhotovenie a rozmery ma ta menovka a ake pismo pouzit ?? :D:D ci staci ked si na tu taku malu plechovu menovku ako SPZ co mam z hypernovy priviazem spagatik? :D

Vtipálkovia môžu použiťˇevidenčné číslo z auta na drôte. Aby im veľmi nelietala okolo krku tak dobre dotiahnuť. :D

...menovky mám, ide o plastové obaly na ne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...