Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem včera prohodil pružiny,už jsme víc u země:D Dneska jsem měnil klíňák,ten starej by toho asi moc nenajezdil už.Ještě mě čeká rozvoďák,ale nějak se k němu nemůžu dokopat,ale ten vypadá zdravě oproti klíňáku:o

post-984-14109621426587_thumb.jpg

Odesláno

To je dobhrá cena za tu rozpěru.Já tam mám autonapínák,takže je potřeba sundat pravý plastový podběh,je jen na těch plastových čudlech,tam je vidět napínací kladka,za tu se vezme čtyřhranem a jen se přitáhne,pak je řemen volný.Jinak pro lepší vyndání řemenu jsem tu kladku byndal úplně pryč,drží jen na dvou imbusech,takže nic složitýho.

Odesláno

olda : a ta montaz te rozpery je v pohode ? uvazuju o ni na pristi sezonu, jen jsem okolo horniho ulozeni tlumicu zatim nikdy nic nedelal tak bych nerad neco pos*al :)

Diky

Odesláno

jj je to tak, mám ji ted objednanou z jinýho shopu, ale už čekám měsíc, takže tomu už taky nevěřim....mám v záloze ještě jeden obchod a tam ji seženou do týdne, ale není to od Racelendu...

Odesláno
jj je to tak, mám ji ted objednanou z jinýho shopu, ale už čekám měsíc, takže tomu už taky nevěřim....mám v záloze ještě jeden obchod a tam ji seženou do týdne, ale není to od Racelendu...

:roll:o

Odesláno

Tak jsem si včera nadělil opožděnýho ježuru,povedlo se mi končně sehnat cyclony ve velmi dobrém stavu,dokonce jsou 2 gumy zánovní,jen budu muset sehnat šrouby

post-984-14109621648671_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...