Y2K Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 to vyzera dobre...a to sam? a ak to nie je tajne...kolko? Citovat
Bohumil Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 to vyzera dobre...a to sam? a ak to nie je tajne...kolko? Dřevo mi dělal tesař, výhrab v zemi bagr, vše ostatní za asistence mé ženušky, souseda a kámoše.:super:super:super Vyšlo to celý asi na 150. [upravil dne 31/3/11 07:11 Bohumil] Citovat
Bohumil Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 150 coho? snad nie CZK CZK:papa:papa:papa Citovat
Bohumil Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Si \"kozy\" nedělám. Mám ti naskenovat a poslat doklady za co jsem kolik vyslolil? Citovat
Y2K Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 ne ne...verim len sa mi to akosi nezda.... ja som si dal nacenit pristresok za garaz co je na obrazku a tam su ceny trooocha inde Citovat
Y2K Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 a ked hovorim inde...tak si k tej tvojej prida este dve nuly a vynasob to dvoma Citovat
Bohumil Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 a ked hovorim inde...tak si k tej tvojej prida este dve nuly a vynasob to dvoma :mrk:mrk 150tis.Kč:mrk:mrk Citovat
BrankoKK Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 si si snáď nemyslel, že ho celý prístrešok vyšiel na 150 CZK? Moje slipy stoja viac:D:D:D Citovat
BrankoKK Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 viem, že teraz máš iné starosti, ale plánuješ aj nejaký altánok alebo niečo v tom zmysle? Citovat
Y2K Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 presne tak....to je v plane len treba najskor vyriesit par otazok, ze ci robit ciastkove riesenia a plnohodnotne az neskor alebo hned vsetko robit naostro...ale na to treba money Preco sa pytas? [upravil dne 4.4.2011 16:33 Y2K] Citovat
BrankoKK Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 to máš teda pravdu:) som sa pýtal, lebo sme s fotrom zbíjali altánok a docela ma to bavilo, ešte jeden by som zmákol si myslím:D len tak narýchlo foto, ale nie je ho dobre vidieť, tam stojí dajaká kraksňa pred ním:D Citovat
Y2K Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 no mne by sa zisiel troska vacsi...ale tak asi tiez pojde svojpomocne...uvidime Citovat
v3nty Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Moc pekné tiež rozmýšlam nad svojím Máme velký pozemok + prerobený generačný dom. Bavil som sa z nasimi že nech si postavím vzadu an dvore nejaký 2izbový dom. Bude to zapísané ako \"letná kuchyňa\". K násmu domu mame celý podpivnicený cca 4izby. Prízemie má 3 izby. A 2 poschodie ma dorobené schodisko uplne vlastný vchod a tam su 4izby. Hore bývame my a dole starý rodičia.(nekedy horor nimi ale da se o zvládnout) Tak sme se tak bavili z rodičmi kdyz dodelam skolu a pujdu delať tak že ma budú živiť ešte pár len a nech vsechny peníze dávam do stavby.(plus mam nejake stavebný sporenía takové tie blbosti) No a že ked starý rodičia zostarnu este viac budu cet ist bývať do menšieho tak oni pojdu do \"záhradnej kuchyne\" nasi pojdu dole. A ja pújdu hore A když se starý rodičia vytratia natrvalo a nebudde nik bývať v tej \"záhradnej kuchyni\" tak se ztoho stane záhradná kuchyň. Bývania z rodičmi sa moc nebojím v tomto sú viac než v pohode Príde my to ako velmi dobrý nápad pretože premna mladého človeka je nezmysel si brať požičku milión na 1.izbový byt ... Za milion musím postavit ten dom co bude mat 80m2 (kedže mam v rodine murára, kámoš delá strechy..) A základy mi vykopú cigáni za 100€ :D:D Citovat
v3nty Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 vidim ze to mas vymyslene Treby mysliet dopredu lebo v dnesnej dobe si najst nejake slusne bývanie pre cloveka ktorý sa snaží postavit na nohy nemožne ... Inak podobne to majú susedia len im ostal celý barák a rodiče šli do zahradního (nemusia slapať pos chodoch, menej náročné na energie,menej upratovania [Edited on 8/4/11 19:21 v3nty] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.