Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prerabka starsieho domu - zaciname strechou

Recommended Posts

Odesláno
to vyzera dobre...a to sam?

a ak to nie je tajne...kolko?

Dřevo mi dělal tesař, výhrab v zemi bagr, vše ostatní za asistence mé ženušky, souseda a kámoše.:super:super:super:super

Vyšlo to celý asi na 150.

[upravil dne 31/3/11 07:11 Bohumil]

Odesláno

presne tak....to je v plane ;)

len treba najskor vyriesit par otazok, ze ci robit ciastkove riesenia a plnohodnotne az neskor alebo hned vsetko robit naostro...ale na to treba money :P

Preco sa pytas?

[upravil dne 4.4.2011 16:33 Y2K]

Odesláno

to máš teda pravdu:)

som sa pýtal, lebo sme s fotrom zbíjali altánok a docela ma to bavilo, ešte jeden by som zmákol si myslím:D

len tak narýchlo foto, ale nie je ho dobre vidieť, tam stojí dajaká kraksňa pred ním:D

post-21883-14109616522725_thumb.jpg

Odesláno

Moc pekné tiež rozmýšlam nad svojím :) Máme velký pozemok + prerobený generačný dom. Bavil som sa z nasimi že nech si postavím vzadu an dvore nejaký 2izbový dom. Bude to zapísané ako \"letná kuchyňa\".

K násmu domu mame celý podpivnicený cca 4izby.

Prízemie má 3 izby.

A 2 poschodie ma dorobené schodisko uplne vlastný vchod a tam su 4izby.

Hore bývame my a dole starý rodičia.(nekedy horor nimi ale da se o zvládnout)

Tak sme se tak bavili z rodičmi kdyz dodelam skolu a pujdu delať tak že ma budú živiť ešte pár len a nech vsechny peníze dávam do stavby.(plus mam nejake stavebný sporenía takové tie blbosti) No a že ked starý rodičia zostarnu este viac budu cet ist bývať do menšieho tak oni pojdu do \"záhradnej kuchyne\" nasi pojdu dole. A ja pújdu hore :)

A když se starý rodičia vytratia natrvalo a nebudde nik bývať v tej \"záhradnej kuchyni\" tak se ztoho stane záhradná kuchyň.

Bývania z rodičmi sa moc nebojím v tomto sú viac než v pohode :)

Príde my to ako velmi dobrý nápad pretože premna mladého človeka je nezmysel si brať požičku milión na 1.izbový byt ...

Za milion musím postavit ten dom co bude mat 80m2 (kedže mam v rodine murára, kámoš delá strechy..)

A základy mi vykopú cigáni za 100€ :D:D:D

Odesláno
vidim ze to mas vymyslene ;)

Treby mysliet dopredu lebo v dnesnej dobe si najst nejake slusne bývanie pre cloveka ktorý sa snaží postavit na nohy nemožne ...

Inak podobne to majú susedia len im ostal celý barák :) a rodiče šli do zahradního :)(nemusia slapať pos chodoch, menej náročné na energie,menej upratovania :)

[Edited on 8/4/11 19:21 v3nty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...