Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Getaway Ostrava - Peugeot 306 vs. Fiat Bravo

Recommended Posts

Odesláno

Tedka se chysta druhy dil, a doufam ze vice akcneji pojaty... ( a ze to nebude jak "cesta na nakup" - neznamy autor :D )

Je kupa snehu tak kusime 360° atd ...

No otazka zni jak to video nahrajem na Inet ... protoze na koleji mam 100Mbit LAN ale doma jen 64(128)kb ISDN ... :mad:

Jinak vesele Vanoce a Stasny Novy Rok !!!

PS: a hlavne bez nehod ... !!!

Odesláno

Tech 360 budem zkouset na Parkovisti ... :D takovy frajer nejsem abych to delal na ceste.

Ale mozna skusim nejake "Rally" po zasnezenych okreskach ... je to super jizda kdyz auto posilas smykem do zatacek ... :D

Odesláno

Zdravím ajsiku to video mě stálo 1,5 hodiny stahování ale nelituji je fakt bomba. Taky mam 306 a hodláme jít taky do toho ale bude to slabší kámoš má totiž felinu 1,3 takže nuda.Jinak to tve video beru jako dobrou motivaci abych natočil náš mazec na parkovišti před štěrkovnou!!!

Odesláno

Diky ;)

skuste mi popsat kde je to misto na sterkovne kde se da poradne zajezdit ... ? Ja tedka blbnul s kamosem na bazalech na parkovisti u ZOO ... :)

skousel jsem toceni dokola a slo to jak na zpatecku tak na jednicku ... ale pak tam zacal machrovat blbecek v Kadetu a kdyz se tocil na zpatecku vyletel pres pul parkoviste a malem sejmul strom a kdyz odjizdel tak hodil rucku pres patnik ... (doufam ze se skrivil napravu...)

takovy idiot malem mi sejmul auto ... (stal jsem uplne bokem ...)

BTW: dneska jsem sem byl za rodinou na horach a zazil jsem pernou chvilku, sjizdel jsem kopec ktery koncil T krizovatkou a na ceste byl cisty led. Sem musel suplovat ABS a zabrzdil jsem cumakem pul metru za hranici krizovatky ... (jel jsem asi 30kmh)...ani Ypsilon lamely nepomohly ... :(

PS: tak bacha na led...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...