PEUGEOTIK307 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Mne sa kedysi podarilo totálne vybiť batériu na nulu (3 dni rozsvietené svetlo v kufri počas mrazov pod -10°C). Vyzerala na odpis, ale ja som ju nezahodil. Dal som ju na nabíjačku šľahol som jej 15V a 40A na cca 1 minútu. Batéria sa začala variť ako keď varím vodu na kávu. Následne som ju normálne donabíjal. Šlapala ešte v pohode 2 roky a potom som predal auto, takže neviem koľko ešte vydržala. Citovat
Existujuci Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Mne sa kedysi podarilo totálne vybiť batériu na nulu (3 dni rozsvietené svetlo v kufri počas mrazov pod -10°C). Vyzerala na odpis, ale ja som ju nezahodil. Dal som ju na nabíjačku šľahol som jej 15V a 40A na cca 1 minútu. Batéria sa začala variť ako keď varím vodu na kávu. Následne som ju normálne donabíjal. Šlapala ešte v pohode 2 roky a potom som predal auto, takže neviem koľko ešte vydržala. Skoro som sa zlakol ze si ju nechal pri takych peckach nabijat dalej. Pocas nabijania nema teplota baterie prekrocit 40°C co ty urcite vies.:D:D Mal som suseda ktory nabijal cely den baterku na trabanta a kable od nabijacky mal zamenene plus z minusom.Tak ju chcel prepolovat. Nepodarilo sa mu to. [upravil dne 2/1/11 18:28 Existujuci] Citovat
Existujuci Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 To bol nejaký funny sused. Noooo.bol. Stolar. Tak ju dokatoval totalne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.