straki007 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Je to ovladaci elmag vetil pro turbo. Jen at ti nejdou po zaseknutych lopatkach jak u koncernu...... Citovat
RadoH8 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Je to ovladaci elmag vetil pro turbo. Jen at ti nejdou po zaseknutych lopatkach jak u koncernu...... no dnes to kukali chalani vsetky ventili su ok ale nejaka membrana-ventil pred turbom je stale otvorena anedokaze sa to natlakovat,dia napisala chybu s cislom 2562 Citovat
Marcel00 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 straki ti to uz napisal... (ten elmag vantil) ani kod chyb nepotreboval pripadne skontrolovat netesnost podtlaku okruhu, alebo snimac polohy turba... zas som mudry jak rešeto.... Citovat
RadoH8 Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 no nakoniec to bola prasknuty plast na podtlakovke a bral falosny vzduch ci jak to hovoril dal mi tam nerezovu a stalo to cca aj s dia 30eur Citovat
Balachar Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Nazdar, pri takej voľnočasovej preventívnej kontrole v motorovom priestore som si vsimol, ze priestor kde je turbo a vsetky tie hadice je dost zababrany od oleja, a ten bol aj celkom čerstvý ... prístup k turbu je ako k peniazom a tak som tam len strčil ruku s mobilom a nahrával, hlavne bola zababraná taká platová trubica, ktorá ide od turba k IC. Cez víkend dám dole kryt a odpojím hadicu od IC, či tam nie je olej. Inak mením olej každých 15000 a teraz keď mám najazdených cca 14000, tak som skonroloval hladinu oleja a bola tesne pod stredom mierky, tak som dolial asi 1dcl z toho čo mi ostalo. A v poslednej dobe mi spolucestujúci pár krát povedali, že mi v aute piští akoby počuli sanitku, pri plynulom rozjazde pri nízkych otáčkach. Mám najazdených 160.000 z toho 80.000 už s chipom. Ako to máte vy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.