cas Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 kdo poradí jak vytáhnout pravé zrcátko, nějak mi nevyhřívá, měl jsem sundaný zadní kryt a měřil jsem na kontaktech zda je tam šťava a nejspiše ano, je tam ale hrozný přístup tak bych ho raději celé vytáh a očistil třeba i kontakty [upravil dne 30.12.2010 11:08 cas] Citovat
Pawllik Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Zrcatko by melo jit demontovat tak ze vysunes tu plastovou krytku z vnitrni strany dveri a tam to drzi na trech sroubech torx, abys ho ale cele vytahl musis demontovat i cele oblozeni dveri a odpojit kabel ktery tam je prave na to vyhrivani a ovladani naklapeni. Pokud ti tam jde napeti je asi zbytecne to cele rozdelavat a vymen jen to sklo. Citovat
cas Odesláno 30. prosinec 2010 Autor Odesláno 30. prosinec 2010 to zas ne!!, otazka špatně položena, jedná se mi o vytažení sklíčka ze špiglu,je to tam nějak na perku a nerad bych ho zlomil Citovat
Pawllik Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 aha, takze pomoci ovladani vytocis sklo co nejvic doprava aby jsi mel u vnitrni strany co nejvetsi mezeru pak vyklopis cele zrcatko smerem k predni casti auta, pomoci mensiho sroubovaku ktery strcis do te mezery vyhaknes tu pruzinu ze zapadek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.