Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže ja som už tiež doma očakávania nesplnené ale posedenie príjemné. Spoznal som zase nejaké nové tváre.

Dakujem organizátorovi posedenie super pokec tiež, lokalita krásna tak snád niekedy nabudúce a pri večšej učasti.

Odesláno
Na tej prvej fotke je vidieť že si na opačnej strane hrádze. Bolo zrozumiteľne napísané kde sa stretneme a o koľkej.

Kedže sme prisli až pred 14 a boli sme pri vysielači,hradzi,Maxe a nikoho osobne nepozname bolo to komplikovanejšie :roll

Odesláno

tak aj ja dakujem organizátorom za mini zrazík dakujem za odvahu a na budúce to bude určite lepšie.

Lokalita pekná posedenie príjemné,takže celkom príjemné popoludnie

dakujem

Odesláno

tak vcera super posedenie zo super ludmi co som spoznal len skoda ze nas nebolo viacej ale nevadi snad nabuduce to bude vo vecsej ucasti ;)

PS. dakujem za zaplatenie cajiku jak si som na to pozabudol bol som chcel platit pri odchode mno tam sa este lucil z clenmi a uplne mi to vypadlo z hlavyy:D

ale inak bolo:super:super

Odesláno
Na tej prvej fotke je vidieť že si na opačnej strane hrádze. Bolo zrozumiteľne napísané kde sa stretneme a o koľkej.

Kedže sme prisli až pred 14 a boli sme pri vysielači,hradzi,Maxe a nikoho osobne nepozname bolo to komplikovanejšie :roll

ja viem ze si nas nepoznal o 14 sme 4auata cakali pod vysielacom do 14:10 a potom ked sme zistili ze nasi hostia z TT su uz pri hradzi sme tam presunuli a ja som ta aj videl a nechapem kam si odisiel ked si videl 4 peugeoty za sebov a dobru chvilku sme hladali miesto naparkovanie cize si si nas mohol vsimnut a nasi clenovie z TT mali na aute vlajku peugeot klubu ani to auto si nevidel?a delej vonku troch panov so siltackami peugeot tak uz neviem ako by sme mali byt videnii .. neber to v zlomm ... jedno bolo blbe ze tam bolo starsne moc aut co som vobec necakal ....tak snad nabuduce

Odesláno
tak vcera super posedenie zo super ludmi co som spoznal len skoda ze nas nebolo viacej ale nevadi snad nabuduce to bude vo vecsej ucasti ;)

PS. dakujem za zaplatenie cajiku jak si som na to pozabudol bol som chcel platit pri odchode mno tam sa este lucil z clenmi a uplne mi to vypadlo z hlavyy:D

ale inak bolo:super:super

no jasne len nabuduce zostan dlhsie, a nieze odides zase ako prvy.

my sme tam boli do pol 6

Odesláno

Dusko

a Videli ste tam ciernu 205ku a striebornu 306ku vedlla seba.?.

peugeoty sme pozerali akurat na jednu 407ku..

Hore sme boli asi do 13:50-55 :myslim

t588020_1.jpg

Čo už nabuduce.

Kolko aut tam teda bolo celkovo.?.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...