Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže pod řemenicí byl pojistný kroužek a bez demontáže řemenice z hřídelky by nešel kroužek vyndat? Ta řemenice je tam s takovým přesahem, že můj kdysi první pokus o rozborku skončil zohybáním řemenice. Na další pumpy už jsem si vyrobil přípravek. Ale řemenic je mraky druhů, takže některé jdou i bez nějakých přípravků....

Odesláno

Zdravím, měl bych dotaz.Koupil jsem z vrakáče elektrické servo na které mi dal pan i záruku,takže by mělo být funkční. Po našroubování a nalítí oleje stále nefunguje.Zkoušel jsem odvzdušnovat asi půl hodiny jsem točil nadoraz sem a tam a stále jdou nahoru bubliny.Nemůže být problém v něčem jiném, než v tom servu? Napadlo mě jestli třeba jde do toho serva proud,nebo jestli není nějaká pojistka špatná.To zjistím vše za 2 dny až budu mít čas.Nenapadá ještě někoho něco jiného? Nebo,že by se to za půl hodiny neodzdušnilo? Díky za rady, už jsem z toho špatný:bojim

Odesláno

Tak jsem zjistil, že do serva mi nešla elektrika.Teď už mi to funguje,ale nastal další problém. Servo píská! Neví někdo co s tím? A nebo jestli je to normální? Mám takový pocit, že by to mohly dělat ložiska v tom servu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...