Hafity Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 No a ty jsi vytáhnul řemenici i s hřídelkou, nebo jsi stáhnul řemenici z hřídelky? Citovat
hulkjo Odesláno 4. leden 2011 Autor Odesláno 4. leden 2011 No a ty jsi vytáhnul řemenici i s hřídelkou, nebo jsi stáhnul řemenici z hřídelky? řemenici z hřidelky a potom ohřal a nazrazil Citovat
Hafity Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Takže pod řemenicí byl pojistný kroužek a bez demontáže řemenice z hřídelky by nešel kroužek vyndat? Ta řemenice je tam s takovým přesahem, že můj kdysi první pokus o rozborku skončil zohybáním řemenice. Na další pumpy už jsem si vyrobil přípravek. Ale řemenic je mraky druhů, takže některé jdou i bez nějakých přípravků.... Citovat
mnik1 Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 Zdravím, měl bych dotaz.Koupil jsem z vrakáče elektrické servo na které mi dal pan i záruku,takže by mělo být funkční. Po našroubování a nalítí oleje stále nefunguje.Zkoušel jsem odvzdušnovat asi půl hodiny jsem točil nadoraz sem a tam a stále jdou nahoru bubliny.Nemůže být problém v něčem jiném, než v tom servu? Napadlo mě jestli třeba jde do toho serva proud,nebo jestli není nějaká pojistka špatná.To zjistím vše za 2 dny až budu mít čas.Nenapadá ještě někoho něco jiného? Nebo,že by se to za půl hodiny neodzdušnilo? Díky za rady, už jsem z toho špatný Citovat
mnik1 Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Tak jsem zjistil, že do serva mi nešla elektrika.Teď už mi to funguje,ale nastal další problém. Servo píská! Neví někdo co s tím? A nebo jestli je to normální? Mám takový pocit, že by to mohly dělat ložiska v tom servu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.