NotFound Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Chtel bych se zeptat (zkousel jsem vyhledavani, a nic jsem nenasel), ale dnes se mi stalo, ze jsem nastartoval auto, predtim na panelu probehnul rychly test, vse OK, nez jsem se rozjel, jsem chtel prepnout stanici a v tom jsem si vsim na monitoru uprostred nejakou hlasku, asi o 4 radcich, ale jak jsem si ji vsim, tak hned zmizela. Pak cely den, kde nic, tu nic. Docela me sere, ze nevim, co to hlasilo, a k mymu dotazu, protoze to nebylo doprovazeno zadnym zvukovym signalem, to mam porad kontrolovat monitor, abych neco neprehlidnul? Nebo neslo o nic \"vazneho\", kdyz to tam nezustalo viset naporad. Dekuju za odpovedi... Citovat
Budhas Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Řádcích..??Nebo slovech...někdy se tam zobrazuje, ať si dáš pozor, že se může tvořit námraza...tato hláška nepípá... Citovat
NotFound Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Řádcích..??Nebo slovech...někdy se tam zobrazuje, ať si dáš pozor, že se může tvořit námraza...tato hláška nepípá... ano, mam pocit, ze nez to zmizlo jsem zahlid par radku a vlevo snad nejaky znak, namraza to nebyla..bylo to v ramecku, jako zvyrazneni, chjo to je jedine, co jsem zaregistroval.. Citovat
Budhas Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 I námraza je v rámečku....a i s vykříčníkem... Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Jestli máš RT3 dej si seznam upozornění , do vypnutí motoru tam zůstanou všechny hlášky během jízdy.... Citovat
NotFound Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 I námraza je v rámečku....a i s vykříčníkem... tak budu presnejsi:), upozorneni na namrazu se zobrazilo jeste predtim, nez jsem vyjel...tohle bylo az potom..jediny, co me k tomu napada, ze se mi tesne po nastartovani zobrazila ikona praskle zarovky, ale to mi obcas hlasi, i kdyz vsechny zarovky sviti... [upravil dne 24/12/10 00:13 NotFound] Citovat
NotFound Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Jestli máš RT3 dej si seznam upozornění , do vypnutí motoru tam zůstanou všechny hlášky během jízdy.... bohuzel...mam ten obyc, tam to neni..nebo aspon nic takovyho jsem tam nevidel Citovat
Charlie 607 Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Pokud ti svítí ikona prasklé žárovky, tak to na displeji v nějakým intervalu hlásí o kterou žárovku jde, aspoň na barevném displeji mi to tak chodí. Citovat
martin.grif Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 zkus funkci check tam by měli bejt závady do vypnutí moturu uložený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.