Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtel bych se zeptat (zkousel jsem vyhledavani, a nic jsem nenasel), ale dnes se mi stalo, ze jsem nastartoval auto, predtim na panelu probehnul rychly test, vse OK, nez jsem se rozjel, jsem chtel prepnout stanici a v tom jsem si vsim na monitoru uprostred nejakou hlasku, asi o 4 radcich, ale jak jsem si ji vsim, tak hned zmizela. Pak cely den, kde nic, tu nic. Docela me sere, ze nevim, co to hlasilo, a k mymu dotazu, protoze to nebylo doprovazeno zadnym zvukovym signalem, to mam porad kontrolovat monitor, abych neco neprehlidnul? Nebo neslo o nic \"vazneho\", kdyz to tam nezustalo viset naporad. Dekuju za odpovedi...:)

Odesláno
Řádcích..??Nebo slovech...někdy se tam zobrazuje, ať si dáš pozor, že se může tvořit námraza...tato hláška nepípá...

ano, mam pocit, ze nez to zmizlo jsem zahlid par radku a vlevo snad nejaky znak, namraza to nebyla..bylo to v ramecku, jako zvyrazneni, chjo :( to je jedine, co jsem zaregistroval..

Odesláno
I námraza je v rámečku....a i s vykříčníkem...

tak budu presnejsi:), upozorneni na namrazu se zobrazilo jeste predtim, nez jsem vyjel...tohle bylo az potom..jediny, co me k tomu napada, ze se mi tesne po nastartovani zobrazila ikona praskle zarovky, ale to mi obcas hlasi, i kdyz vsechny zarovky sviti...

[upravil dne 24/12/10 00:13 NotFound]

Odesláno
Jestli máš RT3 dej si seznam upozornění , do vypnutí motoru tam zůstanou všechny hlášky během jízdy....

bohuzel...mam ten obyc, tam to neni..nebo aspon nic takovyho jsem tam nevidel :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...