martin.grif Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 ahoj. potřeboval bych poradit. když na rt3 zapnu funkci aux tak mi to hazí nějakej divnej zvuk, je to takový hučený, který se zvedá s otačkama motoru, je to jak nějaký elektrický turbo. Vůbec nevím o stím, dělá to jak když mám zaplé dvd tak pouze při funkci aux. radio, mp3, cd ani telefon to nedělá tak nevím..prosím o rady... Citovat
jofo Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Mas tam zapojeny nejaky dvd prehravac? Moze to byt nespravnym zapojenim prehravaca teda jeho napajania ktore vytvara zemniacu slucku, alebo to moze byt rusenie od alternatora cez napajanie. Skus dat na napajanie toho prehravaca nejaky filter, alebo napajanie pripojit priamo na napajanie autoradia. Dalsia vec. Robi to len ked mas v tych cinchoch signalove kable, alebo aj vtedy ked tam nie je zapojene nic? Citovat
martin.grif Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 jj mám tam zapojený dvd přehrávač. tedka jsem to byl zkoušet, když odpojím sinche tak je to pryč. nevíš jak jinak to vyřešit? nechce se mi táhnout kabely z rádia přes celý auto Citovat
jofo Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Odkial mas natiahnute napajanie pre dvd? Skus premiestnit len minus pol niekde na kostru. S kus aby bola co najkratsia. Este kupit niekde filter co sa dava na napajanie autoradia a skusit ten. Ale skor si myslim ze je to problem so zemou. Citovat
martin.grif Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 prosím tě napájení přehrávače mám napojené přímo z autobaterie. zkusím to natáhnout jinak. Citovat
jofo Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Najidealnejsie je ked je to priamo na baterii, ale skusil by som najskor len pripojit zem najblizsie k preharavacu. Plus by som zatial nechal tak. Ak sa to nezmeni tak potom aj plus. Mohlo by sa nieco do toho kabla nasvietit zvonka. Este by som vyskusal potom uzemnit krabicu toho prehravaca. Inac skus napisat este sukromnu spravu Premovi. On ma tiez dvd v aute a mozn bude mat nejaku skusenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.