Dadadavid Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Ahoj,prominte,ale vim ze tohle je asi extreme hloupa otazka,nicmene to potrebuju upresnit.K cemu je presne urcen ridici vstrik u meho motor DHX 1.9td ?Zjistil jsem totiz ze byl odpojen,nejak se rozpojil a motor chodil,ale myslim si,ze to bude pricina toho ze auto melo vyssi spotrebu a klepalo se za jizdy viz jeden z mych predchozich prispevku...Je to mozne?Díky a nezlobte se. Citovat
Dadadavid Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Prosím prosím..já vážně nevim k cemu tam je kdyz to fungovalo i bez nej. Citovat
Dadadavid Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 No neco tam je,ale ja ten konektor mam domacknutej a nevim cim by to mohlo byt..mamtotiz stejnej problem,taky musim pri startu vzdy otocit 2x klickem,nekdo mi tu prave rikal ze to je ridici vstrik a byvaly majitel vozu mi rekl ze to je cidlo zespoda cerpadla z ktereho vedou 2 dratky...to cidlo vubec ale nemuzu sehnat,nikdo mi ho nechce prodat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.