Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ja mám zapojenie denného svetla:

červená- pri zapnutom zapalovaní kde sa nachádza \"+\", najlepšie je tam kde je poistka čpalivového čerpadla(je zaručené trvalé napájanie pri zapnutom kluči)

čierna- to je kostra

žltá- parkovačka

Ked zapnem klúč, rozvietia sa aj denné svetlá(spustí sa palivové čerpadlo, ktoré je napájané stále), akonáhle zapnem čo len parkovačky, tak denné svetlá musia zhasnúť

Odesláno

dělal jsem to takto na 307sw známému napětí po zapnutí klíčku jsem našel pomocí zkoušečky v pojistkách v motor. prostoru už ale nevím který kabel.... další možnosti viz dále dole v odkazu

[upravil dne 23/12/10 19:53 abio]

Odesláno

jinak mezi drát na kterým je napětí po zapnutí klíčku a mezi drát de. světlům dávam pojis. pozdro s pojistkou , slouží to i k dodatečnému vyřazení z provozu den. světel po vyjmutí pojistky

Odesláno

tak to asi bude. Aspon unás policia nariadila- bud predpísané svetlá alebo len denné svetlá.

Znamená to:pri denných nesmie svieťiť nič, alebo pri predpísaných nesmú svietiť denné

jednoduch SPOLU NESMÚ SVIETIŤ

Odesláno
jo to teda dal na parkovačky a ten třetij drat sem nechal volni doufam že nebudu mit nejakej prušvih:myslim

podla tohto ten volny kabel daj na parkovacky a ten co mas na nich teraz napoj niekde kde je napatie pri zapnutom kluci

Odesláno
tak to asi bude. Aspon unás policia nariadila- bud predpísané svetlá alebo len denné svetlá.

Znamená to:pri denných nesmie svieťiť nič, alebo pri predpísaných nesmú svietiť denné

jednoduch SPOLU NESMÚ SVIETIŤ

presně tak při denních ti nesmí svítit nic navíc na autě.... i na STK ti pak můžou zkontrolovat zda to správně funguje po zapnutí pARKOVAČEK musí DRL zhasnout!!!

Odesláno
jo to teda dal na parkovačky a ten třetij drat sem nechal volni doufam že nebudu mit nejakej prušvih:myslim

podla tohto ten volny kabel daj na parkovacky a ten co mas na nich teraz napoj niekde kde je napatie pri zapnutom kluci

presně!

Odesláno
no ale ani jedny nemaj svítit s parkovačkama :)

To je jasný když zapneš pakrovačky tak denní svícení musí zhasnout a když vypneš parkovačky tak se musí rozsvítit denní svícení.

A pokaždý když jsme v práci dostal balíček s denním svícením na montáž tak tam bylo vždycky schéma jak se ty daný denní svícení má zapojit.

Odesláno

jenom upresni pro detail uz jsou diodova svetla ktera jsou homologovana jako denni i jako pozicní coz znamena ze kdyz se zapnou parkovacky tak se deni svetla nevypnou ale jen ztlumí a sviti jako pozicky

Odesláno
jenom upresni pro detail uz jsou diodova svetla ktera jsou homologovana jako denni i jako pozicní coz znamena ze kdyz se zapnou parkovacky tak se deni svetla nevypnou ale jen ztlumí a sviti jako pozicky
jasy to taki tak myslim sov to jen ledky nejsov to xenony:D
Odesláno
Ja v motoru napajeni po zapnuti klicku nikde nemel.....musel jsem do spinacky

nestačí to píchnout jenom na baterku???? ta jednotka pozná že dává altík a sepne světla, alespoň tak to bylo u těch co sem montoval kámošovy

Odesláno

nestačí to píchnout jenom na baterku???? ta jednotka pozná že dává altík a sepne světla, alespoň tak to bylo u těch co sem montoval kámošovy

některé zpravidla levnější sady nemají tuto řídící jednotku...

Odesláno
pokud mas klimu tak cidlo tlaku klimy ma na jednom dratu napeti po otoceni klicku... Sam jsem si to tak dělal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...