jkmtrnava Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 no ja mám zapojenie denného svetla: červená- pri zapnutom zapalovaní kde sa nachádza \"+\", najlepšie je tam kde je poistka čpalivového čerpadla(je zaručené trvalé napájanie pri zapnutom kluči) čierna- to je kostra žltá- parkovačka Ked zapnem klúč, rozvietia sa aj denné svetlá(spustí sa palivové čerpadlo, ktoré je napájané stále), akonáhle zapnem čo len parkovačky, tak denné svetlá musia zhasnúť Citovat
michal 307 sw Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 nedal si nahodou napajanie z parkovacky? jo to teda dal na parkovačky a ten třetij drat sem nechal volni doufam že nebudu mit nejakej prušvih:myslim Citovat
abio Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 dělal jsem to takto na 307sw známému napětí po zapnutí klíčku jsem našel pomocí zkoušečky v pojistkách v motor. prostoru už ale nevím který kabel.... další možnosti viz dále dole v odkazu [upravil dne 23/12/10 19:53 abio] Citovat
abio Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 jinak mezi drát na kterým je napětí po zapnutí klíčku a mezi drát de. světlům dávam pojis. pozdro s pojistkou , slouží to i k dodatečnému vyřazení z provozu den. světel po vyjmutí pojistky Citovat
jkmtrnava Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 tak to asi bude. Aspon unás policia nariadila- bud predpísané svetlá alebo len denné svetlá. Znamená to:pri denných nesmie svieťiť nič, alebo pri predpísaných nesmú svietiť denné jednoduch SPOLU NESMÚ SVIETIŤ Citovat
shark734 Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 jo to teda dal na parkovačky a ten třetij drat sem nechal volni doufam že nebudu mit nejakej prušvih:myslim podla tohto ten volny kabel daj na parkovacky a ten co mas na nich teraz napoj niekde kde je napatie pri zapnutom kluci Citovat
abio Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 tak to asi bude. Aspon unás policia nariadila- bud predpísané svetlá alebo len denné svetlá. Znamená to:pri denných nesmie svieťiť nič, alebo pri predpísaných nesmú svietiť denné jednoduch SPOLU NESMÚ SVIETIŤ presně tak při denních ti nesmí svítit nic navíc na autě.... i na STK ti pak můžou zkontrolovat zda to správně funguje po zapnutí pARKOVAČEK musí DRL zhasnout!!! Citovat
abio Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 jo to teda dal na parkovačky a ten třetij drat sem nechal volni doufam že nebudu mit nejakej prušvih:myslim podla tohto ten volny kabel daj na parkovacky a ten co mas na nich teraz napoj niekde kde je napatie pri zapnutom kluci presně! Citovat
Meldik Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Ja v motoru napajeni po zapnuti klicku nikde nemel.....musel jsem do spinacky Citovat
misacekk Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 no ale ani jedny nemaj svítit s parkovačkama To je jasný když zapneš pakrovačky tak denní svícení musí zhasnout a když vypneš parkovačky tak se musí rozsvítit denní svícení. A pokaždý když jsme v práci dostal balíček s denním svícením na montáž tak tam bylo vždycky schéma jak se ty daný denní svícení má zapojit. Citovat
Vítek1 Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 jenom upresni pro detail uz jsou diodova svetla ktera jsou homologovana jako denni i jako pozicní coz znamena ze kdyz se zapnou parkovacky tak se deni svetla nevypnou ale jen ztlumí a sviti jako pozicky Citovat
michal 307 sw Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 jenom upresni pro detail uz jsou diodova svetla ktera jsou homologovana jako denni i jako pozicní coz znamena ze kdyz se zapnou parkovacky tak se deni svetla nevypnou ale jen ztlumí a sviti jako pozicky jasy to taki tak myslim sov to jen ledky nejsov to xenony:D Citovat
wooody Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Ja v motoru napajeni po zapnuti klicku nikde nemel.....musel jsem do spinacky nestačí to píchnout jenom na baterku???? ta jednotka pozná že dává altík a sepne světla, alespoň tak to bylo u těch co sem montoval kámošovy Citovat
abio Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Ja v motoru napajeni po zapnuti klicku nikde nemel.....musel jsem do spinacky nestačí to píchnout jenom na baterku???? ta jednotka pozná že dává altík a sepne světla, alespoň tak to bylo u těch co sem montoval kámošovy některé zpravidla levnější sady nemají tuto řídící jednotku... Citovat
abio Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Ja v motoru napajeni po zapnuti klicku nikde nemel.....musel jsem do spinacky pokud mas klimu tak cidlo tlaku klimy ma na jednom dratu napeti po otoceni klicku... Sam jsem si to tak dělal Citovat
Meldik Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Klimu jsem neměl....teď v novym už mám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.