Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
to teda máte vztahy, že si lezete do mailů a na fb

Ale nelezeme ale nikdy nevíš že jo ... A btw když si prošteš o čem je tohle vlákno zjistíš, že přesně takhle Petrcoupe našel něco co nechtěl najít ... není někdy lepší některé věci nevědět ?

Odesláno

Presne tak...to je aspon pre mna absolutne sukromie, neleziem nikomu do normalne posty, do mailu, do telefonu,...proste nikam.

Aj ked by mi niekto nechal otvoreny ucet napriklad na FB na compe tak to okamzite vypinam a nehrabem sa v tom ;)

samozrejme to iste ocakavam od ostatnych :P

Odesláno

tak, tak. Súkromie je súkromie. Nehrabeme sa v mobiloch a v osobných účtoch na nete, okrem zvedavých hackerov

Čo oko nevidí, to srdce nepáli.

[upravil dne 21/12/10 09:42 marko306]

Odesláno

Pravda je ze kdyz je nekdo prehnane zarlivej duvod ke \"scene\" si vzdy najde ... Takze to neni jen FB to spatne

PetrCoupe : jak jsi na tom ? Rozlezelo se to v hlave nebo se to jiz krapet srovnalo ?

Odesláno

ja taky, jak se někdo u mě zapomene odhlásit, okamžitě odhlašuju, je to jeho věc co tam má..... jednou se takle moje dobrá kámoška zapoměla u kámoše odhlásit a potom ji přišla sms, že má velmi pěkné fota v mailu (poměrně intimní)..... to je prostě drzost....

Odesláno

kolega si dal robiť ďalšiemu kolegovi notebook a ten mu tam našiel fotky jeho frajerky (tiež koleghňa) a o mesiac malo jej fotky trištvrte útvaru v mobile.

Inak fakt, ako je na tom zakľadatel vlákna?

Odesláno

To je sand i trestný to s tím mailem ne ? ... Dotyčnou/dotyčného za tu SMS klidně mohla nahlásit na policii ..

Odesláno

tak byla to její blbost, měla se odhlásit..... jak zas tak vážný to nebylo, nic na nich vidět neni, ale podvazky atd..... jako je to docela vrchol drzosti, to samý jak psal nahoře marko, to už snad trestný je..... jinak doufám že to petr nese dobře.............

Odesláno

Zdravím chlapi, dnes školu nemám, tak jsem se konečně vyspal a půjdu něco dělat. Tu prázdnou část skříně jsem večer dorovnal svýma věcma, takže alespoň k tomu jsem se dokopal. Důvod proč jsem vlezl na ten neodhlášený facebook bylo mé předchozí podezdření. No a nakonec jsem tam našel věty(zprávy) typu ,, Chci mít Tvé tělo opět pod sebou\" nebo ,, Lásko, sex s tebou je úžasný\"... No prostě takový ty kraviny.. A tím se vše potvrdilo. No nic, asi jdu odhrabávat sníh, skáknu pro kuřivo a jak tu bylo psáno výš, vezmu pejsky ať se proběhnou..

Odesláno

nejhorší po rozchodu je se nějak zabavit a nemyslet na nu. sedet doma je to nejhorší co muže byt. ale asi si tím prošli všici. ja po rozchodu najezdil kilometru:D jen abych nesedel doma.

drž se ;)

Odesláno

Psát také věty na FB???:o No to může napadnou jedině ... no, promiň, ale je to tak. Ja jsem si FB založil nedávno, ale jenom proto abych našel spolužáky ze základky, střední a výšky. Co se tak nějak daří. A to je tak vše. Abych tam psal o kravinách, tak to tedy ne a fakt je že ani nemám potřebu. Mám supr ženu, a dvě děcká = spokojenost.

Tak se drž, ale neber si to zase tak moc. Jak je tu již psáno, nebyla to poslední žena na světě. Všechno zlé je pro něco dobré. Já se tím řídím a nějak to vychází. ťuk, ťuk na dřevo.:papa

Odesláno

no vieš ako sa to hovorí, ked suka nedá pes neskočí.

Ale držím palce aby si sa s toho čo najskôr dostal je to blbé takto prsd sviatkami ale zase pre jedno kvítí slunce nesvítí:papa:papa:papa držím palce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...