spartan Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 varovanie na prehliadnutie tohto obrazku treba pouzit ochranne pomocky ako zvaracsku masku inak hrozi poskodenie oci Citovat
Cinicman Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 To musí byť hoooodně, hoooodně stará fotka... Citovat
Grlik Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 no pěkný, taky uvažuju o silnějších žárovkách do mlhovek s tou žlutou folii to ztratilo malinko svítivostí se mi zdá ty jsi to auto ještě neprodal? Citovat
MirekCC Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Já zase pořád uvažuju, či dát do potkávaček xenony 4300k, ve tmě současné H7 svítí o ho*ně , jen se bojím zelených mužíků, na STK bych to měl mít podchycené Citovat
Grlik Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 no tak myslím že v té čočce je to paráda, já je tam měl asi měsíc a bylo to super jenom ta instalace je pakárna, teď mi sice jeden odešel ale plánuji koupit nové výbojky Citovat
MirekCC Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 To mě taky odrazuje , ale jinak jsem na ně vážně nalomený, snad tady nevyvolám nějaký FLAME Citovat
Sobol Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 ne neprodal jsem si to chtěl nechat, za ty prachy toho je škoda.. Citovat
MirekCC Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Já měl pocit, že je fuč, protože jsi psal, že je prodaná, nakonec sis to rozmyslel jo ? Citovat
wojtěch Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 sobol takže v úterý ve futuru v v garážích jsi to byl ty? já taky myslel že jsi to prodal... Citovat
Sobol Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 jo v uterý jsme byli v kině, ne neprodal, nejen že jsem si to rozmyslel ale bylo to trochu složitější s kupcem, takže jsem ho poslal do .... peníze od něho nevzal a už to ani nenabízel.. prodáno jsem psal, jelikož mi už chtěl posílat jakousi zálohu atd atd... Citovat
Sobol Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 PS: se divím, že jsi to auto poznal teďkom ve winter převleku Citovat
Grlik Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 to by mě zajímalo jak vypadala v zimním převleku Citovat
Sobol Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Foto nemam ale vysoko jako serie, orig. Cerny naraznik vpredu, 16 kola s gumami jak balony , interier s vyhrivacimi tesco potahy , bez stresniho boxu, proste winter edition ... Citovat
wojtěch Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 tvoje auto nejde přehlédnout.. :-D ps. zvuk to má parádní..... :D Citovat
Sobol Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 tak tady je ta prý nepřehlédnutelná Citovat
Cinicman Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Prej \"vysoko jako serie\"... :D:D Citovat
pipistrel Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 ten interier ale to parkovanie cez ciaru Citovat
Cinicman Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Pipi, deliace čiary parkovacích miest sú len informatívne značenie, že... Citovat
safi1 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 čoo to je ten showcar ? Heh normalne na nepoznanie Velmi pekny ten winter packet... Ale interier špicovy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.