Trundik Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Tak nás čeká třetí čtvrtek v měsíci prosinci a bude poslední Prigl sraz tohoto roku. Takže pro upřesnění: 16.12.2010, od 17:30 v restauraci u Lva na Priglu (dle potřeby dodám mapu). Bylo mi řečeno, že posílí službu v kuchyni, tak doufám, že se sejdeme v hojném počtu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Jo já přijedu....:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobra Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Prijedeme též. A co dárečky budeme si také nějaké předávat ??? Blansko rozhodně nemůže chybět !!! Jinak jsme chtěli vzit hudbu (aparaturu 350 W) jako na závěr roku a trošku to roztočit,ale to asi u Lva nedaj....škoda.Příští sraz proto žádáme v prostorách kde můžeme produkoval více rockového hluku. BK LVI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChodeC Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Pokud vše vyjde, tak přijedu. Ad hudba - tuším, že ji Kobra a spol. dokonale nahradí :D S dárečky z mé strany nepočítejte, dalo mi dřinu vymyslet něco pro rodinu (tu biologickou), natož pro někoho dalšího edit: tak bohužel nedorazím. [upravil dne 16/12/10 18:33 ChodeC] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janča205 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Ahoj,tak u mě to zatím vypadá tak na půl,ale budu se snažit dorazit.Nějaký dárečky přivést můžu,ale už je asi nestihnu zabalit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts