Trundik Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 Tak nás čeká třetí čtvrtek v měsíci prosinci a bude poslední Prigl sraz tohoto roku. Takže pro upřesnění: 16.12.2010, od 17:30 v restauraci u Lva na Priglu (dle potřeby dodám mapu). Bylo mi řečeno, že posílí službu v kuchyni, tak doufám, že se sejdeme v hojném počtu. Citovat
kobra Odesláno 14. prosinec 2010 Odesláno 14. prosinec 2010 Prijedeme též. A co dárečky budeme si také nějaké předávat ??? Blansko rozhodně nemůže chybět !!! Jinak jsme chtěli vzit hudbu (aparaturu 350 W) jako na závěr roku a trošku to roztočit,ale to asi u Lva nedaj....škoda.Příští sraz proto žádáme v prostorách kde můžeme produkoval více rockového hluku. BK LVI Citovat
ChodeC Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Pokud vše vyjde, tak přijedu. Ad hudba - tuším, že ji Kobra a spol. dokonale nahradí :D S dárečky z mé strany nepočítejte, dalo mi dřinu vymyslet něco pro rodinu (tu biologickou), natož pro někoho dalšího edit: tak bohužel nedorazím. [upravil dne 16/12/10 18:33 ChodeC] Citovat
janča205 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Ahoj,tak u mě to zatím vypadá tak na půl,ale budu se snažit dorazit.Nějaký dárečky přivést můžu,ale už je asi nestihnu zabalit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.