Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

V com vytvorit DVD? - v com upravit audio?

Recommended Posts

Odesláno

Dalsia zakernost...

Nejaky program v ktorom sa daju spojit 2 (a viac) mp3 hlavne cez fade, teda ze sa budu prekryvat?

Par poznam takych ale tie vacsinou pracuju ako DJ, teda vyslednu songu treba \"nahrat\", ja som ich chcem spojit ;)

Odesláno
Dalsia zakernost...

Nejaky program v ktorom sa daju spojit 2 (a viac) mp3 hlavne cez fade, teda ze sa budu prekryvat?

Par poznam takych ale tie vacsinou pracuju ako DJ, teda vyslednu songu treba \"nahrat\", ja som ich chcem spojit ;)

pokud to chces do CPD tak to tam jde taky do stopy zvuku můžeš dát mp3 a to samé taky do stopy řeči můžeš dát mp3 hlasitost můžeš taky měnit, nebo jednoduchý prográmek je tuším audacity...jen výsledek jde pouze dát do wav a pak si to musíš předělat do mp3

[upravil dne 14/12/10 12:37 abio]

Odesláno

každá ta stopa hudby má v sobě zhruba uprostřed přímku když na ní v nějakém bodě klikneš dvakrát vytvoří se tam bod a stím můžeš pohybovat ta přímka je uroven hlasitosti

Odesláno

no to viem...ale proste ak sa mi dve hudobne stopy prekryju tak sa ma spyta ci ten prekryv ma nahradit tou zvolenou stopou alebo stopu rozdelit, chyba mi tam akosi zluzit :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mam dalsi problem...

Sice videa menu a tak uz viem robit :D

Ale nedari sa mi napalit to potom ako DVD.

Dam palit a tvari sa ze to daco robi ale nechal som to cez noc a za 12 hodin sa to ani nepohlo...

Neviete dakto co s tym by sa dalo?

Samozrejme ide o CPD.

Odesláno
Tak mam dalsi problem...

Sice videa menu a tak uz viem robit :D

Ale nedari sa mi napalit to potom ako DVD.

Dam palit a tvari sa ze to daco robi ale nechal som to cez noc a za 12 hodin sa to ani nepohlo...

Neviete dakto co s tym by sa dalo?

Samozrejme ide o CPD.

těžko říct kde je chyba moná stáhnutá špatná verze, fakt netuším ja jsem už vypálil sice jedno dvd v této verzi a v poho předchozí verze taktéž....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...