Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vidim, ze to je stary model:D.. podla stredoveho tunelu.... Lemans boli urcene pre Svajciarsko(stare modely) a tie mi stale pripadali ako akesi social edition.. tak neviem nooo

Odesláno

tie sedacky su z STI ktore ma aj navy...stare modely v elektrike neboli az tie nove...a mi16kove sedacky su trocha ine viac anatomicke :) ale aj tak parada :super tu su moje co som zohnal...

post-33543-14109615182967_thumb.jpg

Odesláno

Dnes mi pisalo nejake cislo,ze ci mam este zaujem o kozene sedacky???chalanisko byva kusok od nas:D Som zvedavy co mi napise...a ci posle aj foto...mam take tusenie,ze je to typkov kamarat co mi pisal na inzerat,ze jeho kamos predal peugeota a zostali mu,zevraj RECARO kozene sedacky do 405:P:super (Uvidime co z toho bude,aspon nebudem musiet do ciech po tie druhe):myslim

[upravil dne 3/2/11 20:58 313Mihal313]

Odesláno

Viete mi niekto poradit...daju sa niekde zohnat textilne koberce do auta s vysitymi ornamentami Peugeot 405???:nevim

Chcel by som presne takyto isty motiv+napis len samozrejme peugeot 405 a lemovanie okolo kobercekou sede

[upravil dne 7/2/11 22:44 313Mihal313]

post-31840-14109615396914_thumb.jpg

Odesláno

T16 nema kozene tapacire. -alcantara

Huraaaaa:potlesk v pondelok idem pre kozene sedacky+ked to pojde dobre donesiem si aj kozene tapacire z modelu T16...fotky dodam potom neskor uz sa tesim ako maly chlapec:D:super;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...