Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
hodne pekne auto ale presne nalepky dolu a za me taky dolu ten napis 405 tvoreny z benzinkovych pismenek to radsi origo:super

musim zohnat doma som nasiel len napis peugeot a nalepil som ho pred spolujazdca ale urcite tam niekde mam aj tie cisla:D

Odesláno

SV24 - myslis ze ich mam dat vsetky dole alebo tam necham toho leva?inac kopu ludom sa to pacilo a pytali sa ma kde by take zohnat:)

pipistrel - mne sa to vtedy pacilo videl som to jednemu chlapikovi na aute

Kloub - Dik:D no este som nevidel ten tvoj musim pozret:)

Medvěd - ja viem,zeniesu bohovia ale vzdy pred zimou hovoria ze su nachystany na zimu,a ked zacne snezit tak potom povedia ze ich zima zaskocila!!!

Vtedy ako som havaroval isiel okolo odrnac ale len kukal jak puk a ani rdlicu nemal dole dokonca ani neposypal!!!

Som rad,ze sa nikomu nic nestalo nastastie vtedy nikto neisiel oproti ,mozno keby som isiel 40tkou nemuselo to takto dopadnut...co uz clovek sa uci na svojich vlastnych chybach...

KingSpade - Dakujem:D Nie to je prezyvka volam sa Miso

NAVY1 - Dakujem za privitanie:D

Aj ja si ta pamatam vzdy sme sa stretali na Hlbokej myslim:papa

Kazdy ma iny vkus,aspon niekomu sa to paci:D Dik

PetrCoupe - Dakujem:)

Odesláno

Pred tohtorocnou zimou sa mi podarilo vletet do poriadnej jamy zaliatej vodou takze ju nebolo vidno a odniesol si to spodny gulovy cap na spolujazdcovej strane ...takze navsteva servisu bola nutna lebo auto sa nespravalo v zakrutach tak ako sa malo a nedrzalo stopu...kupil som 2 gulaky a navstivil otca v robote nech si to vymenim a hned som aj prezul zimne gumy:) Takze som zabil 2 muchy jednou ranou:D Sranda ze gulaky na oboch stranach neboli vobec od nova menene co sme sa obaja cudovali:o

post-31840-14109613996346_thumb.jpg

Odesláno

Jo,autíčko máš pěkný,a když budeš takle pokračovat a hledět si ho jako doteď,tak ti chvíli vydrží,tak přeju hodně km bez nehod a co nejmíň oprav

a jezdi opatrně:D:super:potlesk

Odesláno

vendi.stejskal - Dakujem:) Myslim,ze ked sa budem o neho starat s laskou tak vydrzi dlho,mojmu otcovi vydrzala jeho 405 1.9D 13rokov a natocil 750000km a este ho aj bez problemov predal:) A ked sa potom po case stretol s tym chlapikom tak mu povedal ze pretocil tachometer a motor stale frci ale prevodovka sa mu rozsipala...

Benžík - uz to mam vymyslene ako to schovam a do jary by som to chcel zrealizovat:D

KingSpade - Aha...no bohuzial je to len moja prezyvka ale hovoria my aj \"Mizu\":D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...