Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

fakt hezké autíčko, takže ten 11.3 nebyl až tak \"osudný\" /to jsem se v ten den narodil, spolu s bráchou a mojí mámou/.

1995 je sice už dost old ročník, tak kolik máš na něm najeto ? Co katalyzátor a FAP ? Nesmrdíš ? , pokud ano mám něco proti tomu,

ale jen osobně.

Odesláno
fakt hezké autíčko, takže ten 11.3 nebyl až tak \"osudný\" /to jsem se v ten den narodil, spolu s bráchou a mojí mámou/.

1995 je sice už dost old ročník, tak kolik máš na něm najeto ? Co katalyzátor a FAP ? Nesmrdíš ? , pokud ano mám něco proti tomu,

ale jen osobně.

Inac uz ked sme pri tom tak 405-tky sa vyrabali iba po tento rok a oba mam posledne modely;) no na Signaturke mam 225000km:D a nie nemam katalyzator a nesmrdim a dokonca ani necmudim pri plnom zosliapnuti plynoveho pedalu:roker

[upravil dne 3/1/12 22:38 od 313Mihal313]

Odesláno

T-cko dostane na jar komplet skoro ako novu prednu optiku,svetla,blinkre,hmlovky,do interieru pribudne zanovna hlavica radiacej paky,volant,spolujazdcova stahovacka okna,motor novu mierku oleja,soferov spetak okrasnu kritku vo farbe,opravene a streknute prahy...uz sa tesim ked to budem moct na jar vsetko realizovat:D

Signaturku caka vymena rozvodov,oleja v prevodovke, spustenie zadnej napravy o 4cm,interier dostane nove tapce z T16 (ked my ich Ivan medzicasom nepredal:D )a este aby som nezabudol rozpernu tyc Jamex;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...