Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak bohuzial signaturku som mal v plane nechat mojej polovicke ale ona sa rozhodla,ze ju nechce tak ju musim predat:fnuk problem je v tom,ze nemam kde parkovat 2 auta:nevim.... nuz co bude mi za nou:fnuk

Odesláno

313Mihal313: Tady nejde o spotřebu, ale o výdrž jednotlivých komponent :D A upřimně, nepočítej s tim, že to auto bude mít furt tuhle spotřebu. Teď používám Mi16 na každodenní dojíždění do práce a spotřebu mám kolem 12l. Je ale fakt, že je to město.

Odesláno
Peca24:po dnesnej jazde z prievidze cez dedinky po odbocku na dialnicu po ktorej sme isli v priemere 110-120km/h mi vysla spotreba 7,45l co je si myslim vcelku slusne;)

pri tych 7,45l ste Tcko polovicu cestu tlačili- však? :D

zabudni na taku spotrebu- ked pojdes pod 11l tak si gratuluj.:super

a prihod foto a dojmy. :D

[upravil dne 2/12/11 21:59 od Whitetiger]

Odesláno
313Mihal313: Tady nejde o spotřebu, ale o výdrž jednotlivých komponent :D A upřimně, nepočítej s tim, že to auto bude mít furt tuhle spotřebu. Teď používám Mi16 na každodenní dojíždění do práce a spotřebu mám kolem 12l. Je ale fakt, že je to město.

jj ja viem a preto som sa rozhodol si nechat Signaturku ako \"DAILY CAR\";) a T-cko ako vikendoveho \"MAZLA\":aut

a navyse som dostal od majitela rocnu zaruku na motor,napravy,pohon a ostatne komponenty...hovoril,ze keby sa nieco pokazilo mam mu zavolat a da to svojmu mechanikovi (co sa mu staral o auto )opravit na jeho naklady:o

Odesláno

Whitetiger:no musim povedat,ze nevytacal som ho moc aj ked ma to chvilami lakalo...no bohuzial bol dost nafigu cas a isiel som celu cestu na letnych gumach tak som nechel riskovat a radsej som zvoli opatrnejsiu jazdu:D Praveze on mi hovoril,ze sa dostal v kombi spotrebe od tych 8,5 do 10,5 uplne v pohode...

fotky som nestihol nafotit nakolko sme prisli po pol 4tej tak som rychlo cvakol aspon tuto...a musel som odviezt kamarata domov a ked som sa vratil naspat bola uz tam...ale dalsie foto budu neskor;)

Mozem jedine povedat,ze to turbo ked zaberie tak pekne zatlaci do sedacky...jeden kopec som vybehol na dvojke a ma to nenormalny tah:super

Odesláno

Ta spotreba je fakt nerealna :-D a ta zaruka no nevim nespolehal bych se na to ze ti opravi rozvodovku ktera skoro nejde opravit jelikoz se na ni nic neprodava ;)

Odesláno

za ake peniaze prosim ta?... za take peniaze idu 405ky v pomaly top stave... ... tecko len znizit, folie a max 17 -18 kolesa a bola by to bomba:) moj nazor :)

Odesláno

Veď aj ja mam 405 new model v myslím dobrom stave a tiež sa mi páči viac ako dnešné recyklačné autá. Ide tu len o to, že to vie ohodnotiť taký človek čo sa zaujíma o to. Iný keby si to predával tak Ti povie koľko chceš za tak staré auto.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...