Lord Back Odesláno 14. prosinec 2010 Autor Odesláno 14. prosinec 2010 už jsem měl jasno že to bylo tou naftou ale dneska zase když jsem jel z práce tak jsem ho nastartoval svítila nejaká kontrolka dole pod tachometrem a šel na tři hned jak ta kontrolka zhasla motor se srovnal a šel normálně akorát nevím co to bylo za kontrolku jelikož jsem si jí nevšiml protože jsem byl zaposlouchaný do chodu motoru a jen jsem viděl že tam něco červeného zhaslo když se to srovnalo tak nevím ale na druhou stránku když napumpuju tak jde vždycky normálně nebo mi to teda Nikdy neudělal když jsem to napumpoval. Citovat
Lord Back Odesláno 17. prosinec 2010 Autor Odesláno 17. prosinec 2010 tak já nevím asi pět posledních studených startu úplně v pohodě ani neškubl tak já nevím tak asi s tím budu jezdit dokud se to neobjeví Citovat
zolco Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Nazdar Habera!Aj tebe klepal a vynechával motor keď ti išly bubliny v nafte do čerpadla? Citovat
Benžík Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Zkontroluj jestlli to neprisava vzduch. Napumpuj balonkem, tak aby balonek byl tvrdej, mel by tvrdej zustat dokud nenastatujes. Taky se podivej do nadrze, melo by tam byt sitko (jestli neni zaneseny) pres ktery to saje naftu. Ty hadicky prepadu vstriku dej vsechny novy. Citovat
Lord Back Odesláno 18. prosinec 2010 Autor Odesláno 18. prosinec 2010 to s tím balonkem jsem zkoušel tvrdej zůstal a když na něj zmáčknu víc tak mi začne cvakat v čerpadle a je slyšet i jak to jde do nádrže ale je to slyšet jen když to cvaká. Do nádže jsem koukal a tam je to všechno redy ale je to tak půl roku zpátky co jsem tam koukal Citovat
Habera Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Ahoj ZOLKO-Když mi to přisávalo vzduch pres naftovej filtr tak šli bublinky do čerpadla a mělo to zvuk jako by to šlo na tři válce. Citovat
Lord Back Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 no a to přesně dělá mě záhada byla zjištěná akorát nechápu že to dělá jen když stojím nakřivo včera jsem stál půlkou auta na obrubníku a byl dost nakřivo a šla jedna bublinka za druhou a měl takovej zvuk že připomíná chod tříválce ale dneska jsem stál na rovině a ani neškubl šel úplně normálně ani nešel natvrdo šel jako bych ho nastartoval v létě a to ráno bylo -19 stupňů a včera bylo -7 a šel jako bych mu pomáhal kladivem. Tak dneska vyhodím celej filtr a dám tam ten golfáckej na jedno použití, akorát přijdu o předehřev nafty tak doufám že nebudu zamrzat. Citovat
zolco Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Aj ja som premýšlal na tom fitry,ale radšej som pretesnil ten domec filtra,dočoho ide vložka.Neviem,ale asi mi to pomohlo. Citovat
Lord Back Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 dneska jsem to natlakoval a je to tam zboku jak jsem to objel silikonem ani ten to neudržel. Já bych nikdy nevyměnil tu baňku za ten plecháč ale já mam na tý baňce nebo spíš pod ní zkurvenej ten závit v kterým to drží nikdo ho tam pěkně dojebal a já mu asi taky nepřidal když jsem to naposled vyndaval teda aspoň se mi zdálo že když ještě otočím kousek tak už ho strhnu úplně takže si myslím že když to vytočím tak už to dohromady nedám. Citovat
zolco Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Aha takže má dojebaný závi v tom hliníku?Nedá sa zohnť druhý?Neviem,ale počul som že keď ide studená nafta do motoru,auto má vačšiu spotrebu.A napriek tomuto aj s teplou naftou nežere tá rachotina málo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.