Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Zdarec. Dneska budu kámošovi instalovat CZ a nejspíš tam má soft 6.62 (soudě podle konfiguračního CD v kastlíku) Bude problém nahrát CZ když je to 6.63? 

Jelikož se jedná o konfigurační cd, tak by to samo mělo přehrát na 6.63 ne?

Odesláno

Ahojte všichni ... zase jako ostatní

čeština do 807... ale mám mono display

někdo tady psal že pro monochrom je nefunkční... pokud by mě někdo napsal jak na to popř 

samozřejmě to rád ohodnotím... na webu za to chtějí 1000,- :(

Odesláno

Na netu jsou funkční jen češtiny do barevnejch obrazovek ... ale do monochromu ne.

Může za to tzv. CRC, který musí být stejný, jako původní soubory...

V souborech na internetu může být někde napsáno \"pro monochromatický...\", ale pokud otevřeš soubor CT_db_EN (IT, SP,...) a není v databázi čeština, tak nepálit a nedávat do auta!

Jinak češtinu na RT3 mono CT má např. Millhaus65, tak se domluv na ceně s ním...

Odesláno

Ahojte chlapy. Peugeot 407 mam len par dni tak o nom neviem skoro nic ale hadam sa do toho dostanem raz :D

Chcem sa vas spytat ako zistim ake RT mam? Mam len obycajny riadkovy display a nemam navigacku. Vedel by mi niekto pomoct a poradit ci dokazem dostat jazyk na tom display na slovencinu pripadne cestinu? Hlavne ked vyhodi nejaku hlasku by to mohlo dobre pomoct. Za pomoc vopred dakujem...

Odesláno

Zdravím pánove konečně jsem se stala majitelkou vytoužené krásne 307cc z roku 2007, která má tu vestavěnou navigaci s telefonem, jenom mě štve popravdě, že celé menu a navi je v angličtině, jde s tímto něco dělat ?

Ono popravdě nechce se mi dávat překupníkum atd. další peníze za češtinu, když jsem tady pročítala forum a pochopila jsem, že při troše šikovnosti to jde do češtiny.

Že budete někdo hodnéj a pošlete odkaz co a jak udělat budu moc vděčná. :D

Odesláno

Stlacit a dlho podrzat MENU a v Unit description 3.riadok.Bude tam bud 5.xx(VAN) alebo 6.xx(CAN).Az potom mozes zacat hladat cestinu,lebo nemozes miesat VAN a CAN verziu.

Podle toho pak uvidíme co dál .... R. 2007 by mela byt CAN. Ale over to.

Odesláno

Neda .... je třeba vědět stávající verzi softwaru kterou tam mas.

Odesláno

Ok děkuji Ti za informaci v ponděli jsi pro ni jdu do servisu a pak se ozvu můžem se tak domluvit ? Ještě technická jsem takovy antitalent na elektroniku je to složité tam dostat ? Postup vypaleni CD zvládnu  to je jasné .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...