Guest opall Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Jsem necelé dva měsíce majitel nového Peugeotu 207 Active. Při jízdě večer se mi někdy na předním okně proběhnou duchy a budí to zdání jakoby přes cestu přebíhaly srny. Moc fajn to tedy není. Máte někdo zkušenost. Dá se s tím něco dělat? Třeba změnit polohu sedačky nebo vnitřní osvětlení palubovky? Citovat
vendelinek Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Zajímavej nadpis , zkusil bych to asi dát spíš do pokecu Citovat
Mishanthrope Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Možná by stačilo před jízdou nepožít . Citovat
Haryk Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 a nebo tam běhá duch původního majitele :D Citovat
elton Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Že by taky někomu jinému strašilo v autě:D:D Citovat
Guest mischko11 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 je cas zavolat ghost busters Citovat
pastorek Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Jsem necelé dva měsíce majitel nového Peugeotu 207 Active. Při jízdě večer se mi někdy na předním okně proběhnou duchy a budí to zdání jakoby přes cestu přebíhaly srny. Moc fajn to tedy není. Máte někdo zkušenost. Dá se s tím něco dělat? Třeba změnit polohu sedačky nebo vnitřní osvětlení palubovky? Zasmiali sme sa a teraz trochu vážne. Po technickej stránke je to možné iba ako odraz svetla napríklad od palubovky ako písal Pe.Tr , prípadne na mastnom povrchu skla ktorý vznikne po voskovaní v umývacej linke. No pravdepodobnejšie bude zrejme zdravotné hľadisko. Takýmito \"duchmi\" sa prejavuje začínajúca šerosleposť, sivý zákal alebo aurické typy migrén. Neviem koľko máš rokov ale odporúčam očné vyšetrnie. Teraz si nerobím srandičky, myslím to úplne vážne a hovorím o vlastnej skúsenosti. Mám očný stigmatizmus a šerosleposť. [upravil dne 30/11/10 22:43 pastorek] Citovat
Guest opall Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Díky za všechny odpovědi, skočím si na oční. Jen je divné, že ve Fabii se mi to nestávalo a začalo se to projevovat až ve chvíli, kdy jsem si koupila nové auto. Že by mi samou radostí přecházel zrak? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.