Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte,

co pozriet ked:

klopka mi pri prejazde nerovnostami. ma to taky typicky zvuk akoby plechoveho disku rezervy co mam v kufri. klopkanie sa ozyva akoby z jednej strany zo zadnej casti vozidla. Mate nejake typy na co sa zamerat?

jasne ze som vsetko z auta vyhadzal von a klopkanie neprestava. neni to nic hrozne ale pocujem to a znerovznuje ma to :D:bacha

[upravil dne 21/1/11 20:05 Marcel00]

[upravil dne 21/1/11 20:13 Marcel00]

Odesláno

něco je psané zde a vzpomínám si že něco podobného tady už řešili někteří členové a zjistili že to dělali zadní sedadla (opěradla) ale to téma teď nějak nemůžu najít.

Odesláno

mně to dělala nějaká elektro krabička v pravým zadním blatníku byla povolená v uchycení ,ale mám sedan nevím jak je to řešený u swčka

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak problem vyrieseny, davam ako tip pre dalsich zufalcov keby im neslo identifikovat taketo zvuky.

robilo mi to najviac ked som prechadzal pravym prednym kolesom cez nerovnost, najlepsie retarder.

Bol to drziak-podpera predneho dielu vyfuku. Je dotiahnuta o karoseriu dvoma 13kami maticami a jedna z nich bola jemne povolena ze tam bola cca 0,5mm vola. Po dotiahnuti mam v kabine tichucke nebicko. Ani vo sne by ma nenapadlo ze to narobi takyto klopot ktory sa nesiril od podlahy ale prenasal sa do zadne lavej casti vozidla... :super

post-31067-14109614764582_thumb.jpg

Odesláno

no schvalne pozri a daj vediet, ako nechapal som aneveril vlastnym ociam... som sa dusoval ze to nebude odspodu... stale som riesil interier az mi to nedalo vliezol pod auto zacal mixlovat a buchat pastou do vyfuku a cuduj sa svete...

este dam tip, kukni lanka bovdenov rucnej brzdy co prechadzaju cez plastove drziaky na zadnej naprave...

ja som ich zlahka rychloupinackou pritiahol k tomu prevlecnemu oku, ale iba tak aby to nebuchalo hore dole je tam troska vola takze ak by chcelo lanko chodit dopredu dozadu tak moze... To som ale robil az po odstraneni primarneho problemu s drziakom vyuku aby som si bol isty ze mi buchal ten drziak vyfuku.

post-31067-14109614765639_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...