Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změna po vyčištění vstřikovačů HDI

Recommended Posts

Odesláno

160 000km poctivych na DIA som bol mesiac dozadu ABS -ESP čidlo pozrel celu DIA ziadna chyba nebola k ABS ZISTIL KTORE CIDLO JE ZLE PZ VYMAZAL CHYBU A BEZ VYMENY CIDLA DODNES OK JE TO MOZNE TO CIDLO DIKI

Odesláno

no tak to už by mohlo aj byť pri tých km. To že ti ešte nesignalizuje neznamená, že už nieje čas na údržbu. Mne tiež nesignalizovalo a bol plný FAP na 85% a regenerácia prebiehala už moc často. Po vyčistení mi spotreba klesla cca o 1 L. Mimochodom mám automat a spotrebu mám 7,4 l priemer takže tá tvoja je na 1,6HDi dosť veľká.

• O 3 týdny později...
Odesláno

No dnes som si dal robotu, a po dvoch čisteniach tec-om nedávno som dnes vybral vstreky, a bol na nich karbón...tak som ich jemne ihlou oškrabkal a vyčistil, zrejme asi moc veľkú sprchu vo valci nerobili, ale dúfam, že som ich tým mechanickým čistením nejako nepoškodil......ináč po naštartovaní motor bežal v pohode nejaký rozdiel som nepočul, uvidím keď pojazdím

[upravil dne 9/4/11 20:25 fifi]

Odesláno

vonkajsia strana strekovacov navadi ked je spinava ved su umiestnene v spalovacom priestore,dolezite su vnutorne casti,ci su ok aci spravne rozprasuju,naftu vo valci ked je tam kompresia

Odesláno

To mi je jesné ale keď okolo ihly trčiacej zo vstreku je perfektne usadený karbón, tak to asi tiež nie moc dobre rozprašuje do strán

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...