Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změna po vyčištění vstřikovačů HDI

Recommended Posts

Odesláno

presne tak ako prema vravi...

interval 30tis. km je sialenstvo.... ziadne longlife oleje nic... :blicismajlik

pekne medzi 10-15t km menim vsetko ako sa patri.

tych par susnov ma nezlozi a aspon viem ze o auti je postarane.

ziadny olej nema taku zivtonost a nepresvdcia ma o tom ani ziaden recenzie a clanky, kto chce nech jazdi aj 100t km na olej.

Odesláno

jo......

ja som to povazoval za spravnu vec...

je to az tak hrozne ked sa cudujem tomu co som doteraz povazoval za normalne??? co??? asi nie...je mi luto ze neviem o vsetkom dobrom a nerozmyslam az tak hlboko nad tym...mal som zato ze to je okej...

a neukamenujte ma za to...:super:super

[upravil dne 20/1/11 20:05 godzilaTO]

Odesláno

ved v pohodke nic sa nedeje, od toho je forum aby sa clovek priucil a nechal si poradit, pripadne konfronotval veci. Ja tiez kopec veci neovladam a ucim sa stale :) takze do pohody a neries co je ci nieje normalne a ako si to vnimal... vsetko su skusenosti a casom ked sa clovek zamysli a sleduje okolie dojde na veci sam. Ber to ako informaciu a poznanie ako to robia \"ti druhi\" a je na tebe co si z toho vezmes. Ja sobne ti poradim aby si si nas nazor zobral a ked je rec o oleji, tak mylsim ze ten interval vymeny 10~15tis. km je idealny a zdravy pre auticko a do buducna aj pre tvoju penazenku. :papa

Odesláno

..ja mením okolo 20tis. ale tiež komplet okrem kabínového. A naftový filter dávam jedine origo, ten je omoc lepší ako tie náhrady. Inak niektorý japonský výrobcovia vraj začali z intervalmi až okolo 40 tis. no ja by som to neriskoval :bojim

Odesláno
Přemo to jo ale jsou to jen trysky

a vdaka nim ti auto bud pojde tak ako ma... tie su velmi dolezite aby sa zmes rozprasila tak ako ma a nie cvrlikalo to tam ako z krhle... pozri si videa na youtube ake sarapaty to robi, tam to je krasne vidiet, ktory vstrek je na figu

pocuj Marceloo hod sem prosim linka na youtub ohladom tych sarapat ako pises hladal som , ale akosi som nic nenasiel, vdaka...

Odesláno

tak napriklad tunak je nazorne vidiet ako to vyzera ked:

trysky potrebuju vycistit

(to auto snad ani neslo) :o

uz vycistene trysky

na co sluzia tie odmerne valce hadam opisovat netreba a co sa tyka toho rozprasovania pre a po vycisteni, tak myslim ze rozdiel tam badat... ci ? :aut

[upravil dne 21/1/11 06:39 Marcel00]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Znamej se s ním domlouval 3 týdny na na opravu nebo vymně drv ventylu nebo aby přišel co je špatné a na vyčištění vstřiků a já táž vyčištění.. ale něak to nejde se dohodnout..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...