Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Změna po vyčištění vstřikovačů HDI

Recommended Posts

Odesláno
Ja som na Slovensku este nenasiel nikoho, kto by vedel urobit test (pripadne repas) Siemens vstrekovacov. Kazdy povie, ze sa to neda a iba ponuknu nove.

pocul som nieco ze to robia v NR :myslim

Odesláno
Ja som na Slovensku este nenasiel nikoho, kto by vedel urobit test (pripadne repas) Siemens vstrekovacov. Kazdy povie, ze sa to neda a iba ponuknu nove.

..nazdar v Kezmarku robia test pre Siemens, Bosch a Bochacke vecicky vedia aj repasovat, u Siemensov bohuzial len test a cistenie, a dufam ze pre mna chvalabohu len cistenie, zajtra ich tam idem odniest..

Odesláno

... No priatelia, dnes som odniesol okolo 10 hodiny vstreky do Kezmarku. O pol druhej mi volal pan, ze je to hotove, na moje potesenie su vraj v poriadku suche, ziaden unik a hodnoty pod tlakom v pohode a este su tam aj velmi mily...

Dnes vecer ich idem zalozit naspat, napisem, ci nastanu nejake zmeny.....

[upravil dne 19/1/11 17:28 paliman]

Odesláno

...Tak priatelia, vsreky, nadherne vycistene ako nove( inak boli zakarbonovane hroty az tak , ze som sa cudoval, ze to striekalo)...:D, bol som este v Poprade po nove medene podlozky v peugeote , jedna stala nieco vyse 2 eur hruza...tak ako opisoval Prema, zmena hned po nastartovani, motor kultivovanejsi tichsi.,.. urcite mozem len odporucat..:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...