paliali111 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 nazdar ,potreboval by som radu mam peugeot 205 1,4 55kw r.v. 1991....ked rano sadnem do auta nenastartujem....ked je teply startne okamzite ....rano musim vstreknut benzin do sacieho potrubia okamzite nastartuje...ale musim ho drzat na vyssich otačkach inak zdochne .....ked sa trosku zohreje jazdi bez problemu....vymenil som uz čidlo teploty, celu vstrekovaciu jednotku som dal do inej 205-ky a startlo bez problemu.....ale na mojom motore ma kazda jednotka taky isty problem......vyblikal som aj poruchu ukazalo mi to ze je vadne čidlo teploty nasavaneho vzduchu a to je sucast vstrekovacej jednotky........ale ako som uz napisal moja vst. jed. funguje bez probllemu na inich 205-kach.....dnes som to znova vyblikal a bolo to že zaciatok diagnostiky....tak vas pekne prosim skuste mi poradit........dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts