Diesel46 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Zdravím, chtěl bych se zeptat jakou spojku na mou 307. Asi mě čeká výměna, tak se na to chci finančně připravit. Koukal jsem na spojkovou sadu v autokelly od valea za 7500 Kč a nebo od luku za 7888 Kč, je pak něco ještě potřeba kupovat k tý spojkový sadě? ( nepočítám setrvák, to se ještě neví) jinak auto má najeto 120000 Km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Nechci ti radit ale u dvouhmotové spojky by se hlavně měl vyměnit i setrvák, jinak tě výměna spojky může čekat velice brzo znova. Výměna lamely a atd. by nemuselo stačit........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leos Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Přesně tak, měnil jsem spojku po 100 000km a v nejhorším stavu byl setrvák, ale i tak se má měnit se spojkou. Celá sada se setrvačníkem se dá sehnat za mnohem méně peněz než je nabízí v servisech. Většina servisů nakupuje díly s 30% slevou a vám je napočítá za plnou cenu. Já jsem si sehnal sadu sám a ušetřil jsem 10 000kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts