Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Ostrava a okolí se dohodli na dalším srazu a to 22.1.2005, zatím ještě bez určení místa, to se upřesní dle povětrnostních podmínek, je to po dalším nočním závodě terénních vozidel v Librosu, tak jsem zvědav kdo dojede.:D:D;):papa:o

Odesláno

ja jedu i na ten zavod a upravim si i 406ofroud

:D:D:D:D:D:D

jo jasne pak to dokecame kde a prečo :D:D

Odesláno

snad dojedu, ale nekdy v tuto dobu ma muj deda osumdesatku a jak vam rikam ze ty soboty mi proste nevyhovujou :( tedka sem sice nebyl z duvodu nemoci ale i tak

Odesláno

sobota alebo nedele ? tot otazka.

tak prosim napište kdo je pro kterej den

v sobotu mužem i zakalit ale v nedeli teško kdyš delaš v pondeli

[Editován dne 18/12/04 ZILA]

Odesláno
Napsán autorem KUBBACHER

Chlapi ja určitě dorazím, už z povinosti se ukázat respektíve ukázat nového člena:D:D:D

ty vole..to je kara..a ty kola..no super :) uplne ti zavidim :)

Odesláno

Kubbacher je fakt nadherna jestli je to tva fotka? :D:D a tie kolečka no super

Odesláno

jojo.je to jeho, koukni na jeho fotky u clena klubu...teda fakt slintam :) pripada mi to jako nejake 17\" ale ma psane 16\" .... kazdopadne nadhera, lepsi uz je jenom 607 :) Sakra musim prijet i kdyby jen na pul hodky na sraz, chci to videt a osahat..nejlepe bych mu to vymenil na miste :))

Odesláno

Hoši je to ona, akorát je v modré metalíze a na zimních kolech, ale letní vypadají moc hezky naštěstí jsou to šestnactky. Vlastní fotky jsem si zatím nepořídil nebylo vhodné počasí, ale to přijde. Roberte doufám, že dorazíš:D:D:D

Odesláno
:D:D:D Že se nestydíš, dávat tady jiné fotky, čas na nafocení už byl asi 3 minuty svítilo sluníčko, ale to pán spinkal co? :D:D:D No vyfo? tu otřískanou hrůzu a dej tady její fotky a? ti pochválí tu škatulku!:D:D:D Ale jinak pěkný.:D:D:o:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...